Labdarúgás: jó szezont futott az egységes csongrádi csapat

2017. június 9., péntek · Hozzászólok

fk_szeged-csongrad025kf

Bár a szezon vége nem úgy alakult, ahogy azt szerették volna, Csongrádon nem lehetnek elégedetlenek a csapat idei szereplésével. Szűcs Róbert együttese a Csongrád megyei első osztály második helyén zárta a 2016/2017-es szezont, a vezetőedzővel értékeltük csapata teljesítményét. Tovább »

Labdarúgás: csúcsrangadóval indít a megyeegy

2017. március 3., péntek · Hozzászólok

mako_asotthalom20_gs

Hétvégén beköszönt a futballtavasz a Csongrád megyei labdarúgásban is: a megyeegy nyitófordulójában rögtön a bajnoki cím két legnagyobb várományosa találkozik Makón, ahol az üldöző fogadja a téli bajnokot. Tovább »

Labdarúgás: a folyamatos fejlődés áll a csongrádiak célkeresztjében

2016. november 29., kedd · Hozzászólok

algyo-csongrad002kf

Hárompontos előnnyel nyerte meg az őszi bajnokságot a Csongrád megyei I. osztályban a Csongrád TSE: a gárda tíz megnyert bajnoki után vesztett először pontot az idei kiírásban, tavasszal pedig rögtön rangadókkal folytatja. Az idény első felét az együttes trénerével, Szűcs Róberttel értékeltük. Tovább »

Labdarúgás: a hatodikat is behúzta a Csongrád a Kertész utcában + FOTÓK

2016. október 1., szombat · Egy hozzászólás

utc-csongrad022kf

Bár nem indult könnyen, de végül a Csongrád lendületesebb és gyorsabb játékának köszönhetően legyőzte az UTC-t, így továbbra is száz százalékos a megyeegyben. Tovább »

Labdarúgás: a tornagyőzelem kapujában áll a Csongrád

2016. február 16., kedd · Egy hozzászólás

sandorfalva_csondrad43_gs

Remekül menetel a Csongrád TSE a III. Téli Bajnokságon: a megyeegyes együttes a Tiszasziget elleni elődöntőn aratott 1-0-s sikerét követően készülhet a Kiskundorozsma ESK elleni hétvégi fináléra, a csapat eddigi felkészüléséről és teljesítményéről beszéltünk Szűcs Róbert edzővel. Tovább »

Labdarúgás: magabiztosan verte a Sándorfalva a Csongrádot + FOTÓK

2015. május 17., vasárnap · Hozzászólok

sandorfalva_csondrad25_gs

Bár a hajrára kissé visszavett a tempóból, a Sándorfalva összességében magabiztos sikert aratott a vendég Csongrád felett a megyei I. osztály 27. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: közönségszórakoztató mérkőzésen tíz gól esett Mártélyon

2014. szeptember 14., vasárnap · Hozzászólok

hfc_mako_14_08_24_mj

Hosszú idő után ismét bajnoki mérkőzésen mérte össze erejét a Mártély SK és a Hódmezővásárhelyi FC, amelyre szépszámú néző volt kíváncsi a Tisza-parti pályán.
Tovább »

Labdarúgás: Papp-hármassal nyert Deszken a Mártély + FOTÓK

2014. május 31., szombat · 3 hozzászólás

deszk_martely_mj 14

Alaposan bekavart az érmekért, a feljutásért folyó harcba a Mártély, mely stílusos, szervezett játékkal nyerte a megye II. szombati rangadóját.
Tovább »

Labdarúgás: nem adja fel, nem lép vissza a HFC

2012. november 23., péntek · Hozzászólok

Az, hogy a Hódmezővásárhelyi FC jelenleg az NB III Alföld csoport utolsó helyén áll, egy hosszabb folyamat “eredménye”. Éppen ezért a vásárhelyi gárda őszi szereplésének értékelését Horváth Zoltán klubelnökkel és Dezső Ferenc vezetőedzővel egy kicsit korábbról kezdtük.
Tovább »

Labdarúgás: újabb vásárhelyi vereség az NB III-ban

2012. október 14., vasárnap · Egy hozzászólás

Az esélytelenek nyugalmával, de nem feltartott kezekkel lépett pályára hazai környezetben a Hódmezővásárhelyi FC vasárnap délután a Dabas elleni újabb erőpróbán. Az elmúlt fordulóban kiállított három játékosa mellett újabb két labdarúgójára sem számíthatott a kezdéskor Szűcs Róbert edző, így egy rendkívül fiatal és az ezzel együtt járó rutintalan csapat vette fel a küzdelmet az elmúlt bajnokság ezüstérmese ellen.
Tovább »

Labdarúgás: hatra apadt a létszám, félbeszakadt a Mórahalom – HFC meccs + FOTÓK

2012. október 6., szombat · 14 hozzászólás

A 70. percben véget ért a megyei rangadó, ugyanis három kiállítás és két sérülés miatt a vásárhelyiek létszáma hét fő alá csökkent. 2-0-ra vezettek a hazaiak, a vendégeket a játékvezető is sújtotta. Ez az epizód bizony nem hiányzott megyénk labdarúgásának… Tovább »

Labdarúgás: igazságos döntetlen Vásárhelyen

2012. szeptember 30., vasárnap · Egy hozzászólás

Továbbra is várni kell az HFC első győzelmére a labdarúgó NB III Alföld csoportjában. A vásárhelyiek vasárnap délután szépszámú közönség előtt gól nélküli döntetlenre végeztek az élmezőnyhöz tartozó gyulaiak ellen.
Tovább »

Labdarúgás: megszakad-e a HFC rossz sorozata?

2012. szeptember 29., szombat · Hozzászólok

A labdarúgó NB III Alföld csoport 7. fordulójában a negyedik helyezett Gyula gárdája látogat vasárnap délután a vásárhelyi stadionba. A balszerencsével párosuló tragikus idénykezdet után a hazaiak csak abban reménykedhetnek, hogy minden rossz sorozat megszakad egyszer.
Tovább »

Labdarúgás: egyre nagyobb bajban a HFC

2012. szeptember 23., vasárnap · Hozzászólok

Újabb vereségével az utolsó helyre esett vissza a labdarúgó NB III Alföld csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A vásárhelyiek hat fordulót követően mindössze két döntetlent tudtak kiharcolni, vasárnap pedig Üllőn már a negyedik vereségüket szenvedték el, így Szűcs Róbert, a gárda edzője nehéz döntés előtt áll.
Tovább »

Labdarúgás: kalapács lesz-e Üllőn a HFC?

2012. szeptember 22., szombat · Hozzászólok

A labdarúgó NB III Alföld csoport hatodik fordulójában a harmadik helyen álló Üllő SE otthonában vendégszerepel vasárnap délután a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A vásárhelyieknek a rendkívül gyengére sikeredett rajt után már nincs mire várniuk, vagy bravúrt érnek el idegenben, vagy végleg leszakadnak a bennmaradást jelentő első hat helyen álló csapatoktól.
Tovább »

Labdarúgás: senkinek sem jó döntetlen Vásárhelyen + FOTÓK

2012. szeptember 16., vasárnap · 6 hozzászólás

Nem túl magas színvonalú mérkőzésen nem bírt egymással a két szomszédvár, a Hódmezővásárhely és a Tisza Volán SC Szeged. A pontosztozkodás egyik félnek sem jó, utólag viszont a Volán örülhet jobban a döntetlennek.
Tovább »

Labdarúgás: a Vásárhely vagy a Volán jön ki vasárnap a gödörből?

2012. szeptember 14., péntek · Egy hozzászólás

Több mint presztízsrangadó: a vasárnapi megyei derbi tétje, melyik együttes indulhat el végre felfelé a tabellán. A döntetlen mind a Hódmezővásárhelyi FC, mind a Tisza Volán SC Szeged számára a “kivégzéssel” egyenértékű… Tovább »

Labdarúgás: visszavágott a Makó a tavaszért a Vásárhelynek

2012. szeptember 2., vasárnap · Hozzászólok

Az elmúlt bajnokság tavaszi idényében a vásárhelyiek simán nyertek 3-0-ra a Maros partján. A 2012-2013-as évad őszi idényében – ha nem is sima mérkőzésen – a Bány-legénység visszaadta a tartozását a vasárnap délután Vásárhelyen lejátszott megyei rangadón.
Tovább »

Labdarúgás: készül a Vásárhely a Makó fogadására

2012. szeptember 1., szombat · Hozzászólok

Az NB III-as labdarúgó bajnokság elmúlt heti fordulójában nemcsak három pontot, de három játékost is vesztett a Hódmezővásárhelyi FC csapata Dunaharasztiban. A héten megtartott fegyelmi tárgyaláson Kovács Krisztián kapus és Kökény Tamás két-két, míg Varga Levente egy mérkőzésre szóló eltíltást kapott, így ők nem léphetnek pályára a vasárnap délután fél ötkor kezdődő a Makó FC elleni megyei rangadón.
Tovább »

Labdarúgás: kivégezték a HFC-t Dunaharasztiban

2012. augusztus 27., hétfő · 3 hozzászólás

Három kiállítás, egy megadott lesgól és a második félidőbeli botrányos játékvezetés hazai sikert “eredményezett” a Dunaharaszti MTK – Hódmezővásárhelyi FC NB III-as bajnoki mérkőzésen. Tovább »

Labdarúgás: igazságos döntetlen Vásárhelyen

2012. augusztus 19., vasárnap · Hozzászólok

Igazságos döntetlennel zárult a vásárhelyi idénynyitó NB III-as találkozó, amelyen a HFC és a Kecskeméti TE II. csapata megosztozott a pontokon. A nézők egyedül azt hiányolhatták, hogy a kevés helyzetet hozó találkozón nem született gól.
Tovább »

Labdarúgás: a “kis” Kecskemét látogat vasárnap Vásárhelyre

2012. augusztus 18., szombat · Hozzászólok

A hétvégén megkezdődnek a küzdelmek a labdarúgó NB III Alföld csoportjában is. Hódmezővásárhelyre vasárnap délután öt órától az előző bajnokság ötödik helyén végzett Kecskeméti TE II. csapata látogat. Tovább »

Labdarúgás: kikapott Algyőn a Hódmezővásárhely

2012. augusztus 11., szombat · Hozzászólok

Az augusztus 19-i bajnoki rajt előtt utolsó felkészülési találkozóját játszotta szombaton délelőtt Algyőn a HFC NB III-as labdarúgócsapata. A vásárhelyiek számára vereséget hozott a főpróba, így most már csak a sikeresebb premierben reménykedhetnek.
Tovább »

Labdarúgás: hiányzott a frissesség a HFC-nél a Tápé ellen

2012. augusztus 9., csütörtök · Egy hozzászólás

Másfél héttel a bajnoki rajt előtt lejátszotta utolsó előtti felkészülési találkozóját a Hódmezővárhelyi FC NB III-as labdarúgócsapata. A jó néhány sérült játékosát nélkülözni kényszerülő vásárhelyiek ezúttal feltűnően fáradt csapat benyomását keltették, és a félidei kétgólos vezetés után meg kellett elégedniük a döntetlennel a jól küzdő Tápé gárdája ellen.
Tovább »

Labdarúgás: ötöt rúgott a HFC Mindszenten

2012. július 29., vasárnap · Hozzászólok

Az ötödik felkészülési mérkőzését játszotta szombaton Mindszenten a Hódmezővásárhelyi FC gárdája. A vásárhelyiek az első félidőbeli remek játékukkal magabiztos győzelmet arattak. Tovább »

Labdarúgás: góloztak az új fiúk Vásárhelyen

2012. július 26., csütörtök · Hozzászólok

Negyedik felkészülési mérkőzésén ezúttal könnyebb ellenfél ellen lépett pályára a Hódmezővásárhelyi FC csapata. A vásárhelyiek három idegenben elveszített találkozót követően első hazai mérkőzésüket nagy gólkülönbséggel nyerték meg a Békés megyei I. osztály újonca, a Nagyszénás gárdája ellen.
Tovább »

Labdarúgás: kétgólos Szeged-siker a HFC ellen + FOTÓK, VIDEÓ

2012. július 21., szombat · 5 hozzászólás

A Hódmezővásárhelyi FC ellen megvívta első nyári felkészülési mérkőzését az NB II küzdelmeire hangoló Szeged 2011 labdarúgócsapata. Tovább »

Következő oldal »