Labdarúgás: egygólos mérkőzésen győzte le a Szeged-Grosics a HFC-t

2017. február 8., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Kovács Ferenc

foci_labdarugas_labda_jatek_kf

A második félidőben pályára lépő Balogh Gusztáv gólja döntött Hódmezővásárhelyen.

Nincs megállás, a Csongrád megyei csapatok továbbra is nagy erőkkel készülnek az egyre rohamosabban közelgő tavaszi nyitányra. Ezúttal az NB III Közép csoportjában szereplő Hódmezővásárhelyi FC fogadta az NB II-es Szeged 2011-Grosics Akadémiát Hódmezővásárhelyen. Klausz László együttese múlt héten tért haza tíznapos törökországi edzőtáborából és már itthon is lejátszott egy felkészülési mérkőzést, ahol a Szolnokot sikerült legyőznie, ráadásul kapott gól nélkül. A HFC legutóbb a Budaörs ellen ikszelt idegenben.

Az első félidőben nem sikerült a csapatoknak feltörnie az ellenfél védelmét, nem mutatkozott meg az osztálykülönbség a felek között. A második félidőben aztán már több lehetőséget dolgozott ki a Szeged-2011 és Balogh Gusztáv góljával végül a győzelmet is megszerezte. Klausz László együttese legközelebb a Politechnica Temesvárral találkozik a felkészülés jegyében, míg a HFC az Ásotthalom elleni mérkőzéssel hangol az NB III-as szezon tavaszi rajtjára.

Hódmezővásárhelyi FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia (0-0) 0-1
Hódmezővásárhely, műfű.
Hódmezővásárhely: Bordás – Kormányos, Kökény, Tóth, Mezei, Huszár, Tóth A., Horváth, Máté, Végh, Szarvas. Csere: Szabó M., Tóth J., Pataki, Darida, Fátyol, Szabó D., Oravecz. Vezetőedző: Major László.
Szeged 2011: Szemerédi – Farkas, Tóth G., Mészáros, Pászka, Achim, Király, Germán, Andorka, Zádori, Jagodics. Csere: Coroian, Balogh G., Kasuba, Zabari, Farkas, Molnár J. Vezetőedző: Kalusz László.
Gól: Balogh G.

Major László: „Összességében azt mondhatom, hogy helyt állt a csapatom, az első félidőben rendben voltunk, a második félidőben már többet birtokolta a labdát az NB II-es csapat, de nincs miért szégyenkeznünk.”

Klausz László: „Ismételten műfüves pályán kellett játszanunk, a találkozó tökéletesen szolgálta a felkészülésünket. A második félidőben jobb játékot produkáltunk, sikerült négy-öt helyzetet kialakítanunk, azonban csak az egyiket tudtuk gólra váltani.”

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 23.20.24.116 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére