Közélet

Ősszel is Alumni óra zárja az állásbörzét

Ősszel is Alumni óra zárja az állásbörzét

2014. szeptember 22., hétfő
Ősszel is Alumni óra zárja az állásbörzét
alumni_ora2

A tavalyi sikerre való tekintettel idén újra lesz Alumni óra október 1-jén az SZTE Karrier Iroda által szervezett állásbörzén, ahol az egyetemen már végzett álláskeresőknek is van lehetősége személyes kapcsolatot teremteni a régió munkaadóival.

2014. tavaszán, az állásbörze kísérőjeként indult el a már végzett hallgatóknak szóló Alumni óra. A rendezvény lehetőséget teremt az éppen munkahely- vagy pályaváltás előtt álló diplomásoknak, hogy körülnézzenek az aktuális ajánlatok között és személyesen is találkozzanak a régió munkaadóival. Az esemény tavaszi sikere alapján a Karrier Iroda szeretne hagyományt teremteni a rendezvénnyel, illetve tovább népszerűsíteni az álláskeresők és a cégek körében egyaránt. Az Alumni óra ezúttal is az Állásbörzét követően, 17 és 18 óra között kap helyet az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Kiállítói Terében. Az SZTE Őszi Állásbörze programjairól, a részvételi és jelentkezési lehetőségekről folyamatosan bővülő információk

az alábbi oldalon

érhetők el.

Az alumni órán megjelenő cégek:

ELI Attosecond Light Pulse Source TATA Consultancy Services Florin Cosmetics Budapest Bank ContiTech Rubber Industrial Kft. Központi Statisztikai Hivatal Professional Services Kft. – az Aegon megbízott partnere Junior Achievement Magyarország Recruitment Solutions Display Computer Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.