Novák Katalin: mindenki számára érezhető az ország erősödése

2017. január 10., kedd · 4 hozzászólás

A társadalom minden csoportja számára érezhető az ország erősödése, a családok növekvő támogatása és a munkanélküliség csökkenése – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Összefog a két megyei jogú város és a megye a foglalkoztatás növelése érdekében + FOTÓK

2016. október 10., hétfő · 14 hozzászólás

paktum_alairas19_gs

Aláírták a foglalkoztatási paktumot. Az együttműködés célja, hogy minél több olyan személyt kapcsoljanak be a munka világába, akik eddig nem jutottak álláshelyhez. Tovább »

Lépni kell Szegeden: a munkahelyteremtés és a család legyen az első!

2016. július 12., kedd · 20 hozzászólás

cba_nova_megnyito47_gs

A Tisza Lajos Közéleti Egyesület úgy látja, nem indult be Szeged gazdasági fejlődése, sőt a helyzet egyre inkább romlik. A tudásalapú gazdaság mellett a kevésbé képzett munkaerőre is gondolni kell. A nagy tervek helyett folyamatos munkát tartanák fontosnak. Tovább »

A foglalkoztatás növelését szeretné elérni a megye és a kormányhivatal + FOTÓK

2016. május 18., szerda · 2 hozzászólás

foglalkoztatasi_pernertalalkozo03_gs

A tervek szerint az ezt megcélzó program július elsejétől indul. Azt szeretnék, ha a munkavállalók és a munkaadók sem csalatkoznának számításaikban. Tovább »

Rehabilitációs Állásbörze Szegeden – Cél az elsődleges munkaerőpiacra jutás

2015. október 14., szerda · Hozzászólok

rehab_zarokonferencia03_gs

Több mint 500 főt foglalkoztattak egy most zárult rehabilitációs program keretében Csongrád megyében – hangzott el a Rehabilitációs Állásbörzén, amelynek egyik célja az volt, hogy elősegítsék a megváltozott munkaképességű ügyfelek tartós munkavállalását. Jövőre újabb források nyílnak meg ezen a területen, az Emberi Erőforrások Minisztériuma 34,3 milliárd forintos támogatást nyújt pályázati úton a rehabilitációs foglalkoztatáshoz. Tovább »

Fiataloknak munkát! – Csongrád megyében is elindult az Ifjúsági Garancia Program

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

juhasz_tunde_gs

Csongrád megyében is segítik a fiatalok elhelyezkedését, az Ifjúsági Garancia Programba mintegy 1400 fiatal álláskereső bevonását tervezik 2017-ig – tájékoztatott Juhász Tünde kormánymegbízott. A cél, hogy tovább csökkenjen a munkanélküliek körében a fiatalok aránya, ami jelenleg 20 százalék körül mozog. Tovább »

Következő oldal »