Közélet

Csalás miatt emelhetnek vádat az IKV-nál

Csalás miatt emelhetnek vádat az IKV-nál

2013. november 6., szerda
Csalás miatt emelhetnek vádat az IKV-nál

Információink szerint a 2002-2010-es időszak gazdálkodásában követhetett el bűncselekményt egy irodavezető és több társa.

A SZEGEDma.hu birtokába került dokumentum szerint a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon az IKV Zrt. sérelmére elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmény miatt folyt nyomozás, melynek ügyében vádiratot nyújtottak be a Szegedi Járásbírósághoz, így hamarosan ügyészségi vádemelés várható az ügyben. Úgy tudjuk, hogy a cég 2002 és 2010 közötti gazdálkodásában követhetett el az egyik irodavezető társaival együtt túlszámlázásokat. A problémára a szegedi közgyűlés Gazdasági és Pénzügyi Átvételi Ideiglenes Bizottsága világított rá még korábban, a 2010-ben és 2011-ben folytatott átvilágító munkája során. Amint további részleteket tudunk meg, közzétesszük azt olvasóinknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.