Vádemelés az iraki embercsempésszel szemben

2017. szeptember 19., kedd · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal az iraki állampolgárságú, kurd anyanyelvű, de olasz tartózkodási engedéllyel rendelkező férfival szemben, aki magyar bűntársával együtt próbált meg migránsokat Magyarország területére csempészni. Tovább »

Bíróság előtt a török-belga embercsempész

2017. szeptember 15., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség gyorsított eljárásban emelt vádat egy török-belga kettős állampolgárral szemben, aki 2017 augusztusában nyújtott segítséget migránsoknak a román-magyar határ illegális átlépéséhez. Tovább »

Vádat emeltek a holokauszttagadó könyvet megjelentető kiadó vezetője ellen

2017. augusztus 24., csütörtök · Egy hozzászólás

Nemzetiszocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt vádat emelt az V. és XIII. kerületi ügyészség egy budapesti székhelyű könyvkiadó vezetője ellen, amiért a cég kiadta és értékesítette egy svéd író holokauszttagadó könyvét – közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Vádemelés a rabtársait zsaroló elítélttel szemben

2017. augusztus 23., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki a Szegedi Fegyház és Börtönben jogerős szabadságvesztését töltve agresszív viselkedésével, fizikai erőfölényét kihasználva elítélt társait arra kényszerítette, hogy különböző fogyasztási cikkeket adjanak át neki, illetőleg utaljanak át számlájára pénzt. Tovább »

Vádemelés a hódmezővásárhelyi csúszdavár elbontása miatt

2017. augusztus 17., csütörtök · Hozzászólok

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki a polgármesteri hivatal előadójaként vagyonkezelői kötelezettsége megszegésével egy helyi iskolának okozott közel 700.000 forintos vagyoni hátrányt. Tovább »

Vádemelés az embercsempész bűnszövetség tagjaival szemen

2017. augusztus 8., kedd · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szír, marokkói és két tunéziai állampolgárral szemben, akik 2016. július 25-ét megelőzően előzetes megállapodás alapján vagyoni haszonszerzésre törekedve vittek illegálisan Magyarországra juttatott migránsokat Ausztriába. Tovább »

Vádemelés háromszázmilliós állami költségvetési hiányt okozó cégvezetőkkel szemben

2017. július 27., csütörtök · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt egy szegedi székhelyű cég tulajdonosával és két ismerősével szemben, akik 2010. és 2012. között fiktív számlákkal csökkentették a cég adófizetési kötelezettségét. Tovább »

Vádemelés a munkadíjat veréssel visszakövetelő férfi ellen

2017. július 19., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a csanyteleki férfival szemben, aki 2017. január 23-án megverte és a laminált padló árának megfizetésére szólította fel azt a férfit, aki korábban a padlót lerakta a vádlott házában. Tovább »

Sikkasztással vádolták meg a Vatikánban egy kórház vezetőit

2017. július 13., csütörtök · Hozzászólok

Több mint 400 ezer eurónyi jogtalan vagyoni eltulajdonítás miatt Vatikánváros ügyésze vádat emelt a pápai állam kórházaként ismert Bambino Gesu római gyermekklinika volt vezetője és pénztárosa ellen, akik az összeggel a pápai állam egyik ingatlanjának helyreállítását finanszírozták – közölte a Vatikán csütörtökön. Tovább »

Vádemelés a prostituáltakat futtató család által irányított bűnszervezet ügyében

2017. július 7., péntek · Egy hozzászólás

biro_birosag_per_itelet

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt egy francia és magyar rendőri és ügyészi szervek közös nyomozócsoportja által vizsgált ügyben. A nyomozás tárgya egy szegedi család által irányított, több országban prostituáltakat futtató bűnszervezet tevékenysége volt. Tovább »

Illegális potencianövelőket árult egy szegedi pár

2017. június 30., péntek · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi párral szemben, akik 2014. áprilisa és 2016. májusa között engedély nélküli egészségügyi termékeket árultak – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádemelés a lerészegedő és a migránsokat a fagyban a platón felejtő embercsempésszel szemben

2017. június 28., szerda · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár kamionossal szemben, aki öt iraki állampolgárt csempészett Magyarország területére, majd egy benzinkúton berúgott és lefeküdt aludni – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Vádemelés az autópályán halálos balesetet okozó bolgár férfival szemben

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a bolgár férfival szemben, aki 2014. decemberében, Szeged mellett, az autópályán, egy ember halálával, valamint öt ember sérülésével járó balesetet okozott. Tovább »

Következő oldal »