Sport

Labdarúgás: egy pontot őrölt Csongrádon a dorozsmai malomkerék

Labdarúgás: egy pontot őrölt Csongrádon a dorozsmai malomkerék

2013. április 13., szombat
Labdarúgás: egy pontot őrölt Csongrádon a dorozsmai malomkerék

Izgalmas, fordulatos meccsen osztozott meg a pontokon a Csongrád és a Kiskundorozsma a Csongrád megyei labdarúgó-bajnokság élvonalának szombati találkozóján a megye névadó városában.

A Csongrád a 7., a Kiskundorozsma 2. pozícióból várta a találkozót. A hazaiak egy döcögős rajtot követően lassan kaptak lendületet, három vereség után az előző hétvégén 6-0-ra verték Mindszentet, úgyhogy megjött a Keller-fiúk étvágya. A vendégek gyengébb kerettel érkeztek, hiszen a Kiskundorozsma a Szeged 2011 fiókcsapata, és a két brigád egy időben játszott, viszont Móroczék igen nagy lendületben vannak, az elmúlt öt meccsen egy iksz mellett négy győzelmet szereztek, és összesen 30 (!) gólt rúgtak. A találkozó a fentiek tükrében nagy elánnal kezdődött. Mindkét csapat rengeteg helyzetet dolgozott ki, a végére igazi hatpontos meccs kerekedett - a pontosztozkodással azonban mindenki elégedett lehet. A vezetést a vendégek szerezték meg:

Gémes Bence

egy védőlábról lepattant labdát lesett le, s passzolt a hálóba a 20. percben, néhány minutummal később pedig a góllövőlista-vezető

Bertók Gábornak

sikerült egyenlítenie, amikor egy beadást csúsztatott a kapuba. Még az első félidőben

Huszár János

közvetlen közelről csapott le egy eladott labdára, s szerzett ismét vezetést a vendégeknek. Erre már a másodikban egy kapu előtti kavarodást követően válaszolt a szemfüles

Deli János

. Összességében egy izgalmas, közönségszórakoztató derbin szurkolhatott kedvenceinek a kilátogató mintegy 150 néző.

Szertár Sportbolt megyei I. osztály 22. forduló:

Csongrád TSE - Kiskundorozsma 2-2 (1-2).

Csongrád, 150 néző. Vezette: Szűcs (Szalai, Vereska).

Csongrád:

Bíró - Budai, Bodor, Koncz (Molnár 46'), Bánfi, Deli, Szabó, Lévai, Sándor (Somodi 46'), Nagy, Bertók.

Vezetőedző:

Keller Mihály.

Dorozsma:

Garamvölgyi - Fődi, Mórocz, Győri, Mohácsi, Geiger, Markovic, Csányi (Farkas 85'), Huszár (Torma 79'), Gémes, Vangel (Bagi 73').

Megbízott edző:

Puskás József.

Gól:

Bertók (23'), Deli (60'), ill. Gémes (20'), Huszár (33'). Keller Mihály: "

Szerettünk volna győzni, de végül úgy alakult a meccs, hogy bármelyik csapat nyerhetett volna, így elégedettek lehetünk az egy ponttal.

" Puskás József: "

Az első félidő jó játéka után kissé visszaesett teljesítményünk, ebből egy iksz született. Gratuláció jár mindkét brigádnak!

"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.