Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban + VIDEÓ

Zamatos magyar gyümölccsel és friss, ropogós helyi, helyközi menetrenddel várják pénteken azokat, akik csatlakoznak a Szegedi Vásár és Piac Kft. rendezvényéhez, s vért adnak a Mars téri piac nagycsarnokában.

Nagyszabású véradó napot szervez az Országos Vérellátó Szolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a Szegedi Vásár és Piac Kft. szeptember 21-én (pénteken) 14 és 17 óra között a Mars téri piacon. A program ötletgazdái mindenkit várnak, aki tud és akar segíteni! Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője a SZEGEDma.hu-nak elárulta: friss, zamatos magyar gyümölccsel, illetve helyi, helyközi és MÁV-menetrenddel kedveskednek majd a véradóknak.

Az eseményhez kapcsolódóan 15 és 16 óra között közönségtalálkozó is lesz a város legnépszerűbb csapata, a Pick Szeged kézilabdásaival (Czina Józseffel és Nagy Norberttel). 13 és 19 óra között pedig bemutatkoznak a Mars téri kereskedők, akik akciókkal és számtalan egyéb meglepetéssel fogadják a vevőket – természetesen nem csak a véradókat – a nagycsarnokban, az asztalos piacon.

Ismeretes: a Mars téri piac nyitva tartását az ügyvezetés nemrégiben este 8 óráig hosszabbította meg a hétköznapokon. Nem titkolt cél, hogy a véradó napon ezt a kezdeményezést is minél szélesebb körben népszerűsítsék. Erdei Péter portálunknak azt mondta: a folyamatos vásárlói visszajelzések arról tanúskodnak, hogy a délutáni szieszta után újra életteli teli lehetne a piac, a munkából hazaindulók szívesen vásárolnak, vásárolnának be itt ahelyett, hogy valamelyik bevásárlóközpontot keresnék fel. Őket igyekeznek tehát maximálisan kiszolgálni.

Tekintse meg a Telin TV riportját, melyben Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft ügyvezető igazgatója beszélt a rendezvény részleteiről!

5 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  5. Tóni
  2012. szeptember 18., kedd, 21:18
  Válaszolok

  vérnarancs:)

 • '>
  4. harompontos
  2012. szeptember 18., kedd, 14:15
  Válaszolok

  balekok ha tudnák hogy hova megy a vérük…jeruzsálenbe
  a harcosoknak…

 • '>
  3. tudatos
  2012. szeptember 18., kedd, 13:50
  Válaszolok

  sokkal inkább a piac, mint egy sz.r bevásárlóközpont

 • '>
  2. vámpír
  2012. szeptember 18., kedd, 13:13
  Válaszolok

  nagyon pezseg a piac:) megyek és megcsapoltatom magam én is

 • '>
  1. zöldséges
  2012. szeptember 18., kedd, 07:45
  Válaszolok

  van már szolbor kiállítás, csuhébaba bemutató, családi nap, véradás…már csak kereskedőket és árusokat kellene szerezni…