Hűtlen kezelés és csalás a piacnál? – Az ügyészségen tesznek feljelentést

2015. január 28., szerda · 16 hozzászólás

piac_sajtotajekoztato01kf

Kitalicskázták a pénzt a Szegedi Vásár és Piac Kft.-ből – állítja Ménesi Imre (MSZP), a cég felügyelőbizottságának elnöke, aki sajtótájékoztatóján bejelentette: feljelentést tesznek. Tovább »

Adománygyűjtéssel és gyermekprogramokkal búcsúztatták a nyarat a Szent István téren + FOTÓK

2014. augusztus 30., szombat · 4 hozzászólás

csaladinap_kothencz_mj027

A Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára hirdettek gyűjtést a Szent István téren, ahová nyárbúcsúztató családi napra invitálták a környékbelieket. A piac a vásárlóknak mond egyfajta köszönetet a rendezvénnyel, míg a körzet képviselője és Kothencz János polgármesterjelölt a közösségteremtés fontosságát hangsúlyozta a rendezvényen. Tovább »

Dinnyeszobrokkal népszerűsítették a vásárt a Mars téren + FOTÓK

2014. augusztus 3., vasárnap · Egy hozzászólás

mars_ter_dinnye_pick31_gs

A Pick Szeged spanyol játékosainak a citromsárga húsú dinnye tetszett a legjobban – derült ki a Mars téri piac dinnyevásárán, ahol Doktor Zoltán ételszobrász szemet gyönyörködtető mintákat faragott a kedvelt nyári gyümölcs héjába. Tovább »

Mézédes magyar dinnyéért irány a Mars! + FOTÓK

2014. július 23., szerda · 12 hozzászólás

dinnyivasar02_gs

Görögdinnyét 120-130 forintért láttunk a Mars téri piac parkolójában, a fekete héjú és a citromsárga húsú valamivel drágább, 160-200 forint körül mozog. Az árusok tapasztalatai szerint ez utóbbi, régi fajtákat is keresik a vevők. Tovább »

Szórólapokkal tűntek fel a rendőrök a Mars téren + FOTÓK

2014. május 14., szerda · Hozzászólok

bunmegelozes_mars_ter18_gs

Óvjuk, vigyázzuk jobban értéktárgyainkat – foglalható össze röviden a Szegedi Rendőrkapitányság szerda délelőtti akciójának hasznos üzenete. A hatóság szórólaposztással hívta fel a figyelmet az időskorúak áldozattá válásának megelőzésére a Mars téri piacon.
Tovább »

Húsvéti mulatság Fülikével és tradicionális étkekkel a Szent István téren + FOTÓK

2014. április 19., szombat · 12 hozzászólás

husvet_szentistvan_ter_piac58_gs

Fülike, az egy füllel született nyúl volt a sztárvendége a Szent István téren rendezett húsvéti mulatságnak, ahol ünnepi étkek kóstolójával is várták a szegedieket nagyszombaton. Tovább »

Húsvéti bevásárlás – sonkáért, tojásért és kalácsért irány a Mars! + FOTÓK

2014. április 17., csütörtök · 4 hozzászólás

sonka_tojas_kalacs_husvet20_gs

Kiváló minőségű magyar húsáruk, tojás és fonott kalácsok közül is válogathatunk a Mars téri piacon. Az árusok azonban figyelmeztetnek, nagy a kereslet, így a sonkavásárlást nem érdemes az utolsó pillanatra halasztani.
Tovább »

Húsvéti ízkavalkád a Marson + FOTÓK

2014. április 13., vasárnap · 2 hozzászólás

mars_ter04_gs

Cipóban sült füstölt csülök, fűszeres báránypecsenye, töltött tojás – többek között ezekkel a húsvéti étkekkel kedveskedtek a Mars téri piacra kilátogatóknak a második gasztronómiai napon. Nem titkolt cél, hogy a hagyományos helyi termékeket és ízvilágot ismertessék meg a szegediekkel. Tovább »

Kóstolásra várják a szegedieket a Mars téri piacon

2014. április 10., csütörtök · 7 hozzászólás

tanyasi_termekek_mars_ter45_gs
Húsvéti finomságokból kapnak kóstolót mindazok, akik szombaton délelőtt kilátogatnak a Mars téri piacra. A gasztronómiai nap egyik célja, hogy a közelgő ünnepek kapcsán irányítsa rá a figyelmet a környékben termelt, kiváló minőségű árura. Tovább »

A hazai termékek és az újszülöttmentők mellett a szegedi piac +FOTÓK

2014. március 8., szombat · 4 hozzászólás

adomany_mars_ter09_gsA fiatalok számára sem ismeretlen terep a piac, a hazai terményeket és kézművestermékeket a Mars téri vásárban is egyre többen keresik. A magyar áru népszerűsítésére kóstolással egybekötött látványkonyha-bemutatót tartottak a nagycsarnokban. A bejáratnál pedig az újszülöttmentők közelmúltban megrongálódott mentőautójának felújítására is gyűjtöttek. Tovább »

Gasztronómiai Nap a Marson – középpontban a helyi termékek + FOTÓK

2014. február 15., szombat · 22 hozzászólás

tanyasi_termekek_mars_ter03_gsJuhtúrós krumplipapucsot, hagyományos parasztreggelit is kínáltak a Mars téren a nagycsarnokban, ahol a tanyasi termékek piacának egy éves születésnapját ünnepelték. Tovább »

Fenyőmustra a piacon – a Mars téri Szeged legszélesebb kínálata + FOTÓK

2013. december 16., hétfő · 6 hozzászólás

fenyovasar09_gsA karácsony legszebb ékének való fát biztosan mindenki megtalálja, aki kilátogat a Mars téri piacra. A fenyővásáron megtudtuk, a földlabdás fenyőket egyre többen keresik, mely igényhez alkalmazkodtak az árusok. Tovább »

Fellobbant a második gyertyaláng a Marson + FOTÓK

2013. december 8., vasárnap · 4 hozzászólás

mars_ter_advent_18_gsDalpremierrel köszöntötte Tabatabai Nejad Flóra advent második vasárnapját a Mars téri piacon, ahol a koszorún a gyertyát Mikler Roland és Tatai Péter, a Pick Szeged kézilabdásai gyújtották meg.
Tovább »

Középpontban a helyi értékek – háztáji piac a Szent István téren + FOTÓK

2013. november 29., péntek · 10 hozzászólás

szent_istvan_piac20_gsPéntekenként helyi termelők és kézművesek portékái közül válogathatunk a Szent István téren, ahol nemcsak sajtok, füstölt húsáru és savanyúság, hanem például kézműves termékek is várják a vásárlókat.
Tovább »

Tök jó napot tartottak a Szent István téren + FOTÓK

2013. október 27., vasárnap · 9 hozzászólás

tok_jo_nap_73_gsHalloween-tököt faraghattak és festhettek, sőt zöldségszobrokat készíthettek azok, akik kilátogattak a Szent István térre szombaton. A rendezvénnyel a kispiacokra is szeretnék irányítani a figyelmet. Tovább »

Szőregen is gyűjtöttek búzát a Magyarok Kenyeréhez + FOTÓK

2013. július 31., szerda · 9 hozzászólás

nemzet_kenyere_01_gsAz ország kenyeréhez második évben gyűjtöttek búzát Szőregen. A környező települések gazdái egy-egy zsáknyi gabonával járultak hozzá az összetartozást jelképező, Szent István napjára Pécsváradon készülő kenyérhez.
Tovább »

Többségében magyar és édes – dinnyemustra a Marson + FOTÓK

2013. július 18., csütörtök · 3 hozzászólás

marster_dinnye01_gsKésőbb kezdődött a dinnyeszezon, s vannak területek, ahol még most sem érik, de egyre szélesebb a választék, s egyre ízletesebb gyümölcsöt vásárolhatunk a Mars téri piacon, ahol ismét a lakossági parkolóban kaptak helyet a dinnyeárusok.
Tovább »

Tanyasi termékek napja a Mars téri piacon + FOTÓK

2013. június 14., péntek · 10 hozzászólás

mars_ter_tanyasi_termekek03_gsFebruárban indult a kezdeményezés, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Szegedi Vásár és Piac Kft.-vel közös segítse a tanyasi termékek piacra jutását. A projekt véget ért, a piac azonban támogatja, hogy a jövőben is folytatódjon.
Tovább »

Családi napot tartottak a Marson + FOTÓK

2013. június 9., vasárnap · 7 hozzászólás

csaladi_nap_mars_ter57_gsVasárnap délelőtt játszótérré változott a Mars téri piac parkolója, különböző ügyességi versenyek várták a kicsiket és a nagyokat a családi napon. Rendeztek biciklisversenyt, rendőrségi bemutatót, fel lehetett ülni a rendőrmotorra, közelről is megcsodálni a rendőrautó belsejét, volt ujjlenyomatvétel, állatsimogató, ugrálóvár, arcfestés és a gyerekek legnagyobb örömére folyamatos ajándékosztás.
Tovább »

Solymos ismét lemondatná a piacvezetőt – Erdei reagál (FRISSÍTVE)

2013. április 4., csütörtök · 62 hozzászólás

Az árbevételek növekedésével párhuzamosan nőnek a Szegedi Vásár és Piac Kft. kiadásai is, melyek egy része nem tartozik szervesen Solymos László szerint a piac feladataihoz. Az alpolgármester sajtótájékoztatóján bejelentette, az áprilisi közgyűlésen kezdeményezi Erdei Péter felmentését.
Tovább »

A koraszülöttmentést segítik a Marson + FOTÓK

2013. március 30., szombat · 4 hozzászólás

A húszezer gyermekéletet megmentett Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány munkatársai a Mars téri piacon tájékoztatták a szegedieket személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlási módjáról. Az alapítványnak húszmillió forintot kell összegyűjtenie zavartalan működéséhez.
Tovább »

Tanyasi kiválóságok kavalkádja a Marson + FOTÓK

2013. március 22., péntek · Hozzászólok

Bevált a februárban indított program, egyre többen fordulnak meg a Mars téri piac nagycsarnokában a tanyasi termékeket kínálók standjainál. A piacvezetés célja, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium által is támogatott időszak után is helyet biztosítsanak a termelőknek.
Tovább »

Kortárs balett a Marson + FOTÓK

2013. március 8., péntek · Egy hozzászólás

A huszonötödik jubileumát idén ünneplő Szegedi Kortárs Balett előadásairól és táncosairól Szeged különböző pontjain készült fotók ékesítik a Mars téri piac nagycsarnokát. A Művészetek Hídján egy hónapig csodálhatók meg Dusha Béla fotográfiái.
Tovább »

Tanyasi termékek kavalkádja a Marson + FOTÓK

2013. február 4., hétfő · 5 hozzászólás

Csongrád megyei tanyasi termékeket vásárolhatunk hétfőn és pénteken a Mars téri piac nagycsarnokában egy új kezdeményezésnek köszönhetően. A Vidékfejlesztési Minisztérium által is támogatott program célja, hogy a vásárlók még jobban megismerjék a termelők által előállított kiváló minőségű zöldségeket, gyümölcsöket vagy akár fűszereket és mézet.
Tovább »

Mérlegen a Mars – a piacvezetés tartotta az üzleti tervet + FOTÓK

2013. január 13., vasárnap · 25 hozzászólás

A tavalyi esztendővel számszakilag elégedett Erdei Péter, az üzleti tervüket tudták tartani. A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője portálunknak kifejtette, akkor lehet csak igazán elégedett, ha a vásárlók is azok, és rendszeresen visszatérnek a Mars térre vagy a kispiacok valamelyikére.
Tovább »

Lezárult a gyűjtés a Mars téri piacon – köszönet a boldog pillanatokért

2012. december 21., péntek · 2 hozzászólás

Rengetegen csatlakoztak ahhoz a jótékonysági akcióhoz, melyet a Szegedi Vásár és Piac Kft. és a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete kezdeményezett a rászoruló nagycsaládosok megsegítésére. Erdei Péter, a piacot üzemeltető cég ügyvezető számol be az eredményekről.
Tovább »

Mikulás járt a Mars téri piacon + FOTÓK

2012. december 6., csütörtök · 4 hozzászólás

Nagy izgalommal várta több száz óvodás a Mikulást csütörtökön délelőtt a Mars téri piacon, ahol a nagyszakállú előfutáraként krampuszok vették birtokba a nagycsarnokban felállított színpadot. Természetesen egy gyermek sem távozott üres kézzel, mindenki személyesen a Mikulástól kapott szaloncukrot.
Tovább »

Nagycsaládosoknak gyűjtenek a Mars téri piacon + FOTÓK

2012. december 4., kedd · Hozzászólok

Száz családnak elegendő ruhaadományt adott át a Fészek Nagycsaládosok Egyesületének Gyimesi László fideszes tanácsnok a Mars téri piacon. A nagycsarnokban december 20-áig fogadják a felajánlásokat, a ruhákon kívül tartós élelmiszereket, tisztálkodási szereket, továbbá édességet és gyümölcsöt is várnak.
Tovább »

Adventi készülődés a Mars téri piacon

2012. december 1., szombat · Egy hozzászólás

Gyertyát gyújtanak minden adventi vasárnap a Mars téri piacon, de más újdonságokkal is készül az ünnepekre a Szegedi Vásár és Piac Kft. Idén a Mikulás is tiszteletét teszi a náluk, de adományokat is gyűjtenek, egészen december huszadikáig.
Tovább »

Koszorúvásár a Marson – a vásárlók rohamára az utolsó héten számítanak + FOTÓK

2012. október 21., vasárnap · 4 hozzászólás

Mindenszentekre készül a Mars téri piac, idén új helyet kaptak a koszorúárusok, a nagycsarnokban lehet válogatni a kínálatukból, míg a lakossági parkolóban vágott virágot fognak árusítani. Kisebb koszorúkat már 400 forint körül is kínálnak, míg a díszesebb nagyobbakért 3500 forintot is elkérnek.
Tovább »

Véradás lesz pénteken a Mars téri nagycsarnokban + VIDEÓ

2012. szeptember 18., kedd · 5 hozzászólás

Zamatos magyar gyümölccsel és friss, ropogós helyi, helyközi menetrenddel várják pénteken azokat, akik csatlakoznak a Szegedi Vásár és Piac Kft. rendezvényéhez, s vért adnak a Mars téri piac nagycsarnokában.
Tovább »

Friss és finom pikkelyesek a Mars téren + FOTÓK

2012. augusztus 31., péntek · 6 hozzászólás

Aki egész évben friss élő vagy netán sült halat szeretve venni, érdemes a Mars téri piacon válogatnia a kínálatból. A két sütödét egy gasztronómiai szaklap a Tisza régió legjobbjai közé sorolta, s az 1985 óta a piacon élő halat áruló Dér Lajos is kiváló minőségű áruval érkezik hetente három alkalommal a vásártérre.
Tovább »

Vásár és Piac Kft.: Dinnyeverseny és Hungarikum Fesztivál + FOTÓK

2012. augusztus 7., kedd · 4 hozzászólás

Ismét új kezdeményezésekkel rukkolt elő a Szegedi Vásár és Piac Kft.: idén első alkalommal kóstolókkal várják a Hungarikum Fesztivál látogatóit, emellett dinnyeversenyt hirdetnek a Mars téren.
Tovább »

Hosszabb nyitva tartással is versenyez a multikkal a Mars téri piac

2012. július 3., kedd · 6 hozzászólás

Immár este nyolcig is vásárolhatunk hétköznaponként a Mars téri piacon. A június elején bevezetett hosszított nyitva tartás mellett a kevés portékával a piacra járó őstermelőknek is kedveznek, negyedasztalnyi területekre a hét négy napján ingyen pakolhatják ki árujukat.
Tovább »

Kalandra fel! – családi nap a Mars téri piacon + FOTÓK

2012. június 4., hétfő · 3 hozzászólás

Vasárnap is van élet a Mars téri piacon, méghozzá igazán mozgalmas. Erre családi nappal hívta fel a figyelmet a Szegedi Vásár és Piac Kft. A parkolóban ugrálóvár, ügyességi versenyek és látványos bemutatók, valamint állatsimogató is várta a családokat.
Tovább »

Az őstermelőket támogatja logópályázatával a piac + FOTÓK

2012. március 29., csütörtök · 3 hozzászólás

Logópályázatot hirdetve csatlakozott a Szegedi Vásár és Piac Kft. a „Keresd a helyit!” országos kampányhoz. A nyertes logót április közepétől a piacon árusító Csongrád megyei őstermelők használhatják is, ezzel is megkülönböztetve magukat a kereskedőktől.
Tovább »

A Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője az őt ért vádakról

2012. február 22., szerda · 21 hozzászólás

Erdei Péter, a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezető igazgató sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünknek a Solymos László alpolgármester keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakkal kapcsolatban. A közleményt változtatás nélkül közöljük.
Tovább »

Következő oldal »