Töltődjön fel véradással

2017. július 18., kedd · 8 hozzászólás

verado_allomas_szeged03_gs

Ha most ad vért, akár 2 személyes álom nyaralást is nyerhet az Országos Vérellátó Szolgálat és a Vöröskereszt közös játékán. Az augusztus végéig tartó akció célja, hogy a nyári hónapokban is fenntartsák a véradói aktivitást. Tovább »

Egészségügyi államtitkárság: az önkéntes véradók nélkül lehetetlen lenne a biztonságos vérellátás

2017. június 12., hétfő · Hozzászólok

A folyamatos és biztonságos vérellátás érdekében országosan naponta 1500-1700 véradásból származó teljes véregység szükséges, az önkéntes véradók nélkül lehetetlen lenne ennek összegyűjtése, az évi több mint négyszázezer, vérkészítményekre szoruló ember gyógyítása és gyógyulása – közölte az egészségügyért felelős államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Tovább »

Közel kétszázan adtak vért a MARS „Zéró sérülés” munkatársi napján + FOTÓK

2017. június 8., csütörtök · Hozzászólok

csongrad_veradas7

„Zéró sérülés” néven baleset-megelőző napot tartott munkavállalóinak a MARS Magyarország. Az esemény díszvendége az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál volt. Amellett, hogy a MARS „Zéró sérülés” programjával kitüntetett figyelmet fordít a munkahelyi biztonság megteremtésére, ezen a napon 1-1 millió forintot is adományozott a Csongrád-Szentesi Tűzoltóságnak és Mentőszolgálatnak munkakörülményeik javítására. Tovább »

Véradást szervez Szeged napján a Fidelitas

2017. május 17., szerda · Hozzászólok

fidelitas_veradas_sajttaj001kf

Május 21-én várják a Fidesz-irodában a szegedieket. A városban kiemelkedően sokan adnak vért, így lehetőség nyílik a biztonságos vérellátás megteremtésére.
Tovább »

Következő oldal »