Gazdaság

Lázár János: négysávos hídra van szükség Algyőnél

Lázár János: négysávos hídra van szükség Algyőnél

2018. július 13., péntek
Lázár János: négysávos hídra van szükség Algyőnél

Az algyői Tisza-híd szervesen kapcsolódik a Csongrád megyei 4-es választókerület fejlődéséhez – mondta Lázár János országgyűlési képviselő.

Lázár János, a 4-es számú választókerület országgyűlési képviselője kifejtette, hogy négysávos hídra van szükség a Tiszán, mégpedig a meglévő felújításával, átépítésével, és mielőbb szükség van a 47-es négysávúsítására is Debrecenig. Ez a szegedieknek is jó hír lehet, ugyanis rengeteg ember ingázik a két város között napi szinten, a meglévő hídon pedighavonta dolgoznak félpályás forgalomirányítás mellett, ezzel jelentősen lassítva az autók haladását. Ezzel párhuzamosan a politikus két beruházás előkészítését is javasolja a kormányzatnak. Az egyik a Szabadka - Szeged elővárosi vasútnak a megépítése, eszerint Szabadkát hozzá kapcsolnák Szegedhez. A másik projekt pedig Makó és Szeged összekapcsolása lenne. Lázár János hangsúlyozta, már most azon dolgozik, hogy Szabadka-Szeged, Makó-Szeged vonatkozásában az elővárosi vasút előkészítése megkezdődjön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.