Molnár reagált a Lázár-fórumra: két alternatív területet ő ajánlott a görögöknek

2017. február 23., csütörtök · 11 hozzászólás

testuletiules_algyo01_gs

Nyilatkozatában Algyő polgármestere azt írja, nincs mód a vasárnapi népszavazás lefújására, és visszautasította azt a kijelentést, mely szerint üzleti érdekektől vezérelve nem hagyott lehetőséget a görög befektetőnek más helyszín választásához. Tovább »

Lázár a Kormányinfón: a kormány lezártnak tekinti az olimpia ügyét (FRISSÍTVE)

2017. február 23., csütörtök · 5 hozzászólás

Lázár János

A kormány lezártnak tekinti az olimpiarendezés ügyét, egyben felkérte Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, tájékoztasson arról, hogy az olimpiához kapcsolódó beruházások előkészítése milyen szakaszban van – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Lázár: Okafogyott, így ne tartsanak Algyőn népszavazást vasárnap! (FRISSÍTVE)

2017. február 22., szerda · 8 hozzászólás

algyo_lakossagiforum_lazar_janos09_gs

Döntsön az algyői képviselő-testület rendkívüli ülésen arról, hogy ne tartsák meg a vasárnapi népszavazást – ezt javasolta Lázár János miniszter, a térség országgyűlési képviselője szerdai lakossági fórumán. A politikus úgy értékelt, hibát követett el a görög befektető, hogy nem tájékoztatta megfelelően az algyőieket, ha eloszlatták volna a kételyeket, akkor lehet, hogy nem is kezdeményeztek volna népszavazást. Tovább »

Lázár János: az idén le kell zárni az előző fejlesztési időszakot és lépni kell az új lehetőségek felhasználásában

2017. február 20., hétfő · Hozzászólok

Parragh László; Zsigmondné dr. Vitályos Eszter Zsuzsanna; Lázár János

Az idén két nagy feladat áll az ország előtt az uniós források felhasználása területén, el kell végezni az előző fejlesztési időszak pénzügyi zárását, és lépéseket kell tenni az új lehetőségek felhasználása érdekében – mondta Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az érdekképviseletekkel az uniós forrásokról folytatott egyeztetésen, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában. Tovább »

Lázár: fontos hogy az algyőiek döntsenek a vegyi üzem sorsáról

2017. február 18., szombat · 15 hozzászólás

Lázár János

„Minden munkahelyteremtő beruházásnak örülni kell és lehetőség szerint segíteni azt. Ebben az esetben sem az Algyőre betelepülni kívánó gyár létesítése a probléma, de úgy gondolom, hogy egy ilyen jellegű vegyi üzemnek nem az iskola közvetlen szomszédságában kell működnie” – írja közleményében Lázár János. Tovább »

Lázár a Kormányinfón: 2021-re négysávos út köti össze Szegedet és Debrecent (FRISSÍTVE)

2017. február 16., csütörtök · 18 hozzászólás

Lázár János

Lázár János szerint Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, az illegális bevándorlás azonban érdemben veszélyeztetheti az elmúlt években helyreállított közbiztonságot. Bejelentette, hogy a kormány jóváhagyta a Szegeddel kötött megállapodást. Tovább »

Következő oldal »