Lázár János: a magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát

2017. március 24., péntek · 7 hozzászólás

Lázár János

A magyar kormány tárgyalásra biztatja a Heinekent és a Csíki Sör Manufaktúrát a védjegyhasználat vitájában – jelentette ki Lázár János, a miniszterelnökséget vezető miniszter Csíkszentsimonban, az Igazi Csíki Sör gyártelepének meglátogatása után tartott sajtótájékoztatóján pénteken. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a kormánynak kötelessége megvédenie a magyar vállalkozásokat egy multitól (FRISSÍTVE)

2017. március 23., csütörtök · 11 hozzászólás

Lázár János

A magyar kormány és a magyar parlamenti képviselők kötelessége, hogy megvédjenek minden magyar vállalkozást egy nagy multinacionális vállalkozástól, amely a hatalmát fitogtatja – jelentette ki Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón az Igazi Csíki Sör ügyében. Tovább »

Kormánytagok cáfolják a lex Heineken visszavonását

2017. március 21., kedd · 12 hozzászólás

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes kedden egyaránt cáfolta, hogy a kormány visszavonná a lex Heineken törvényjavaslatot. A kormánytagok az atv.hu-nak nyilatkoztak az erről szóló sajtóhírre reagálva. Tovább »

Lázár: magyar nemzeti érdek nem sérülhet következmények nélkül

2017. március 20., hétfő · 5 hozzászólás

A magyar nemzeti érdek következmények nélkül nem sérülhet sem Magyarországon, sem az országhatárokon kívül – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Országgyűlésben, az önkényuralmi jelképek kereskedelmi hasznosítását célzó törvényjavaslat mellett érvelve, hangsúlyozva, hogy az indítvány benyújtásának egyik oka, hogy a Heineken-csoport piaci erőfölényével visszaélve ellehetetlenítette az Igazi Csíki Sör erdélyi előállítását és forgalmazását. Tovább »

Csúri Ákos a Blogstaron: Lázár tyúkszem(ek)re lép

2017. március 19., vasárnap · 13 hozzászólás

2017_0317_kial_13

Az igazi kérdés a megrendelők listája, azok neve és felelőssége, akik a bűntetteket megrendelték és végrehajtották! – idézi a miniszter szavait Vasárnapi üzenetében a Blogstaron Csúri Ákos. Tovább »

Az önkényuralmi jelképek kereskedelmi használatának tiltásáról kezd vitát a Ház

2017. március 19., vasárnap · 23 hozzászólás

Az Országgyűlés háromnapos üléssel folytatja munkáját a következő két hétben. A Ház hétfőn kezdhet vitát arról a kormánypárti javaslatról, amely betilthatóvá tenné az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú használatát. Tovább »

Lázár: Kádár nem volt több egy köztörvényes gyilkosnál – a munkásőrség hódmezővásárhelyi történetét mutatja be az Emlékpont + FOTÓK

2017. március 18., szombat · 2 hozzászólás

2017_0317_kial_17

Kádár-huszárok és pártkatonák. Munkásőrök Hódmezővásárhelyen, 1957-1989 című kiállítás nyílt a hódmezővásárhelyi Emlékpontban pénteken. Tovább »

Lázár: nem az ügynöki, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés

2017. március 17., péntek · 6 hozzászólás

Lázár János

Nem az ügynök-, hanem a megrendelői lista nyilvánosságra hozatala a valódi kérdés, azokat kell megismerni, akik a gaztetteket, a megtorlást elrendelték és végrehajtották – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Hódmezővásárhelyen. Tovább »

Következő oldal »