Lázár János a Kormányinfón: Magyarország visszautasítja migránsfalvak létrehozását Kelet-Európában (FRISSÍTVE)

2017. június 22., csütörtök · 3 hozzászólás

Lázár János

A vidéki MSZP-sek között sok Czeglédy-típusú ember van – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Minden forintra szükség van a háziorvosi praxisokban

2017. június 21., szerda · Hozzászólok

doktor_orvos_korhaz

Júniustól havi 130 ezer forinttal megemelték a háziorvosi praxisok támogatását Magyarországon. A SZEGEDma.hu arról kérdezte az újszegedi Korondi utcai rendelő háziorvosát, Kass Ferencet, hogy mekkora segítséget jelent ez a doktoroknak. Tovább »

Szegedi Jobbik: Nem panelrombolásra, hanem bérlakásprogramra van szükség!

2017. június 13., kedd · 3 hozzászólás

racz_tibor_sajtotajekoztato01kf

Nekiment a szegedi Jobbik egy Vásárhelyen tervezett panelház visszabontási programnak. Rácz Tibor, a párt helyi szervezetének alelnöke szerint inkább új bérlakásépítésben kellene gondolkozni. Lázár János kancelláriaminiszter a téma kapcsán azt hangsúlyozta, a kormány a hetekben kikéri az építészek, lakásszövetkezetek és az érdekképviseletek véleményét, ezen felül csak akkor avatkoznak be, ha minden lakóval megegyeznek. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: a kormány vitára számít a tagállami és uniós hatáskörökről (FRISSÍTVE)

2017. június 8., csütörtök · 3 hozzászólás

Lázár János

A kormány arra számít, hogy az illegális bevándorlás ügyében a következő fél évben felerősödik a vita a tagállami és európai uniós határkörökről – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szokásos csütörtöki budapesti tájékoztatóján. Tovább »

Lázár János: a magyarság nem előidézője, hanem áldozata Trianonnak (FRISSÍTVE)

2017. június 3., szombat · 8 hozzászólás

Lázár János

Itt az ideje, hogy a szomszédjaink, Európa vezetői kimondják, elismerjék és politikájuk igazodási pontjává tegyék, hogy a magyarság, a magyar nemzet trianonnak áldozata, nem pedig előidézője, és nem az elkövetője – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szarvason, a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen. Tovább »

Lázár János a Kormányinfón: 1,7 millió embert sikerült bevonni a kormányzásba (FRISSÍTVE)

2017. június 1., csütörtök · Egy hozzászólás

Lázár János

A magyar kormány mintegy 1,7 millió emberrel folytatott párbeszédet, ennyi embert sikerült bevonnia a kormányzásba – értékelte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a most zárult nemzeti konzultációt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Lázár János visszautasította Soros György magyar származású amerikai üzletember brüsszeli kijelentését is, mert az szerinte igazságtalan Magyarországgal szemben, és súlyosan elferdíti a valóságot. Tovább »

Következő oldal »