Egyetem

Alma Mater Díj: 105 volt SZTE-es hallgatót foglalkoztat a MOL Group

Alma Mater Díj: 105 volt SZTE-es hallgatót foglalkoztat a MOL Group

2015. március 31., kedd
Alma Mater Díj: 105 volt SZTE-es hallgatót foglalkoztat a MOL Group
alma_mater00kf

Tizedik alkalommal adták át március 31-én a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezetének a díját az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ átriumában.

A XX. SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitóját követően idén is átadták presztízsdíjat, amelyet a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete minden évben azon cégnek ítél, amely kimagasló létszámban foglalkoztat SZTE-n végzett hallgatókat, szoros kapcsolatot ápol az intézménnyel és támogatja céljainak megvalósítását. A MOL Group, az „Alma Mater Díj 2015” tulajdonosa jelenleg 105 fő volt SZTE-s hallgatót foglalkoztat. A cég 20 K+F projekt kapcsán működik együtt az egyetemmel, melynek intézményi céljait 2013-ban 10, 2014-ben 15 millió forinttal támogatta. A szervezet tavalyelőtt 24, tavaly 18 hallgató számára biztosított gyakornoki helyet és 5 fiatal kutatót részesített ösztöndíjban.

alma_mater09kf

A presztízsdíjat

Szabó Gábor,

a Szegedi Tudományegyetem rektora és

Görög Márta

, az SZTE Alma Mater vezetője adta át

Szakál Tamásnak

, a MOL kutatás-termelési igazgatójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.