Egyetem

Ismét Alma Mater Weekend az egyetemen

Ismét Alma Mater Weekend az egyetemen

2014. június 17., kedd
Ismét Alma Mater Weekend az egyetemen

Immár kilencedik alkalommal szórakoztatja a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater dolgozóit, öregdiákjait és családjaikat az SZTE Alma Mater Weekend, amely gyermekek és felnőttek számára egyaránt tartalmas nyári kikapcsolódási lehetőséget kínál.

2014. június 21-én (szombaton) az SZTE Alma Mater Weekend Családi és Sportnap nyújt változatos programokat és sportolási lehetőséget a Hattyas sori SZTE Sportközpontban. Kari bográcsfőző verseny mellett lesznek sportversenyek, továbbá foglalkozások, szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak. Kihirdetik a „Szegedi Nyár!” rajzpályázat győzteseit is. Másnap, azaz 2014. június 22-én (vasárnap) családi filmvetítést tartanak a Belvárosi Moziban, délután az Alma Weekend részeként nézhetnek meg filmeket kedvezményes áron az Alma Mater-tagkártyával rendelkezők. Időpontja: 2014. június 21-22. (szombat-vasárnap) Helyszín: SZTE Sportközpont (Hattyas sor 10.) és Belvárosi Mozi (Vaszy V. tér 3.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.