Hírzóna

Vádemelés baleset okozójával szemben

Vádemelés baleset okozójával szemben

2017. szeptember 19., kedd
Vádemelés baleset okozójával szemben

Balra kanyarodása során egy motorosnak nem adott elsőbbséget, majd baleset okozott egy személyautó vezetője a 45-ös számú főúton 2017 júliusában. A Szentesi Rendőrkapitányság vádemelést javasol a sofőrrel szemben.

A gépkocsivezető július 19-én 19 óra körül Hódmezővásárhely felé közlekedett a 45-ös számú főúton. Amikor a szegvári férfi a 4405-ös út kereszteződéséhez ért, balra kanyarodását úgy kezdte meg, hogy nem adott elsőbbséget egy szemből érkező motorkerékpárosnak, akivel összeütközött - írja a police.hu. A motoros a balesetben súlyosan sérült. A személyautó sofőrje gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a közúti baleset okozása vétségének elkövetését. A Szentesi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.