Hírzóna

Díjkitűzés: 300 ezer forint a nyomravezetőnek

Díjkitűzés: 300 ezer forint a nyomravezetőnek

2017. szeptember 7., csütörtök
Díjkitűzés: 300 ezer forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki - írja a police.hu.

A rendelkezése álló adatok szerint az ismeretlen tettes augusztus 17-én 13 óra körül Szegeden, a Kossuth Lajos sugárúton található egyik társasház lépcsőházában, a bejárati ajtó előtt a földre lökött egy nőt, majd elvette a vállán viselt oldaltáskáját. Egy férfi a bűncselekmény helyszínének közelében az elkövetőtől az eltulajdonított vagyontárgyat visszaszerezte, majd azt átadta a sértettnek. Az ismeretlen tettes 30-40 év közötti, 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú, haja sötétbarna, rendezetlen. A férfinél a bűncselekmény elkövetésekor egy FILA feliratú, fekete, 50 centiméter nagyságú hátizsák volt. A rablóról a tanúk személyleírása alapján grafika készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.