Írjon nekünk

Vélemény

Blogstar: Szeged és Halásztelek fogadhatja be a migránsokat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Egészen összetett a helyzet a kvótaper döntését követően. A magyar emberek többsége ellene van a migránsok befogadásának. De, akad egy törpe kisebbség, amely szeretettel várja őket – írja a Blogstar.hu.

A probléma az ezzel a törpe kisebbséggel, hogy jelenleg döntéshozó helyzetben vannak azok az emberek, akik ide tartoznak. Itt van mindjárt Botka László, aki ugye Szeged polgármestere, az MSZP miniszterelnök-jelöltje, aki olyan bizonytalan a kerítéssel kapcsolatban, mint az a bizonyos kezdő a gőzfürdőben. Előbb lebontotta volna, aztán most mégsem, de azt persze megérti, hogy az Unió nem ad Magyarországnak pénzt a védvonallal kapcsolatos költségekre. Botka amúgy is speciális helyzetben van a bevándorlással kapcsolatban, hiszen már régen tele volt Szeged illegálisan hozzánk érkező afrikai menekültekkel, amikor a polgármester még mindig nem volt hajlandó tudomást venni arról, hogy Európa óriási bajban van.

Emlékezhetünk arra is, hogy mit mondott Martin Schulz, amikor még az Európai Parlament elnöke volt és meglátogatta elvtársát Szegeden.

Ez egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.

Senki sem tiltkozott a schulzi mondás ellen.

No, de nincs ezzel az elmebajjal egyedül Botka László. Van neki egy kollégája, aki egyenesen számszerűsítette, hogy hány migránst fogadna be abba a városba, amit ő vezet. Szentgyörgyi József, a budapesti agglomerációba tartozó Halásztelek polgármestere alaposan megelőzte korát, hiszen már 2015 májusában posztolta a Facebookra, hogy számíthatnak a rá a migránssimogatók.

Bevallom Halásztelekkel kapcsolatban teljesen elfogult vagyok, hiszen a város polgármesterével ellentétben itt élek. Sőt még az emberekkel is beszélgetek, így aztán tudom, hogy egy jelentős részük nem osztozik a polgármester megfelelési kényszerből írt bejegyzésének tartalmával. Pedig magyarok és európaiak is. Nem bevándorlók.

Hogy éppen Szeged, netán Angyalföld, esetleg Kispest, vagy Halásztelek hol helyezné el migránsokat arról persze nem szólnak a hírek – bár utóbbi város nem rég vett egy kastélyt többszáz milliós hitelből, oda esetleg… – a lényeg a megfelelés, a többségi akarat semmbe vétele.

És akkor az érintett polgármesterek figyelmébe, a lipcsei rendőrség legfrissebb közleménye:

“Jobb lenne, ha nem egyedül futnának a nők, vagy legalább ne egy elhagyatott helyen. Amikor a nők elfutnak valaki mellett a parkban, mindig nézzenek a hátuk mögé, és bizonyosodjanak meg arról, nem követik-e őket.”

Nem akarunk olyan városokban és országban élni, ahol ilyen közleményeket ad ki a rendőrség.

Forrás: Blogstar.hu

Hirdetés

Kommentek

Vélemény

Alulmotivált milliomos balerináink égetik el Puskás örökségét

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A Luxemburgtól elszenvedett vereségben számomra nem csak az a fájó, hogy egy újabb fél amatőr csapat játszott cica egér harcot a “magyar álom” megtestesítőivel, hanem az, hogy a csapat gerinc és elképzelés nélkül alibizte le az egész mérkőzést.

Tovább olvasom

Vélemény

Sétáltunk a fények és a halál városában

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Az elit rejtett szórakozóhelyei, titkos fogadások, még titkosabb luxus bordélyházak, és ami mindezeket összeköti: egy halott lány. Ez nem napjaink New Yorkja, hanem 1936 Budapestje.

Tovább olvasom

Vélemény

Georges Leekens csak “ócska időhúzásra” jó?

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Csányiék idehoztak egy olyan szakembert, aki bár kétségtelenül hatalmas tapasztalattal rendelkezik, nem fogja lerakni a jövő magyar válogatottjának az alapjait.

Tovább olvasom

Aktuál