Vádat emeltek egy magyar-szerb embercsempész-szervezet tizenhét tagja ellen

2017. május 19., péntek · Hozzászólok

embercsempesz_01

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség tizenhét magyar állampolgár ellen, aki egy szerb és magyar elkövetőkből álló bűnszervezet tagjaként csempészett illegális bevándorlókat az Európai Unió (EU) területére – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség pénteken az MTI-vel. Tovább »

Migránsok halála – Előzetes letartóztatásban maradnak az ügy vádlottjai

2017. május 18., csütörtök · Hozzászólok

Előzetes letartóztatásban maradnak az elsőfokú bíróság ítéletének kihirdetéséig a parndorfi ügyként elhíresült eset vádlottjai – közölte a Kecskeméti Törvényszék csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Bakondi: Magyarország szolidáris a szenvedőkkel és az európai értékeket védőkkel

2017. május 5., péntek · Hozzászólok

Magyarország szolidáris a szenvedőkkel és a bajban lévőkkel, továbbá azokkal is, akik az európai értékeket védik – mondta a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója péntek este Mosonmagyaróváron, a nemzeti konzultáció témájában tartott országjáró körúton, ahol a migrációs nyomásról beszélt. Tovább »

Illegális bevándorlás – Bakondi: sem jogi fenyegetésnek, sem politikai és újságírói nyomásnak nem engedünk

2017. május 4., csütörtök · Hozzászólok

Magyarország sem jogi fenyegetésnek, sem politikai és újságírói nyomásnak nem enged – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön a nemzeti konzultáció témájában tartott országjáró körút Győr-Moson-Sopron megyei állomásán, Nyúlon, ahol a migrációs nyomásról beszélt mintegy százötven ember előtt. Tovább »

Következő oldal »