Hírzóna

Elsodortak egy kerékpárost Szegeden

Elsodortak egy kerékpárost Szegeden

2017. augusztus 13., vasárnap
Elsodortak egy kerékpárost Szegeden

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kilenc anyagi kárral, valamint egy személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi augusztus 12-én reggel, amikor egy szegedi útkereszteződésbe úgy haladt be, hogy nem tett eleget az elsőbbségadási kötelezettségének. Egy szabályosan, jobbról érkező autó a biciklist elsodorta, aki a földre esett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A nyári időszakban a kerékpárosok és motorkerékpárosok nagyobb számban jelennek meg az utakon. Őket a személyautóknál szokásos passzív biztonságtechnikai megoldások nem védik, ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése, a vezetéstechnikai ismeretek fejlesztése. Ismerje meg járművét, tartsa be a közlekedési szabályokat! Mindez különösen fontos a kanyarodás és a sávváltás során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.