Egyetem

Lufiengedéssel búcsúztak a frissen végzett jogászok + FOTÓK

Lufiengedéssel búcsúztak a frissen végzett jogászok + FOTÓK

2017. június 16., péntek
Lufiengedéssel búcsúztak a frissen végzett jogászok + FOTÓK
ajtk_vegzosok_lufieregetes013kf

Az égbe szálló lufikkal ünnepeltek az SZTE ÁJTK frissen lediplomázott hallgatói. Az újdonsült doktorok hagyományteremtő szándékkal színesítették be Szeged egét.

Közösen ünnepeltek péntek este a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatói a félév végével búcsúzó végzett jogászokkal. "Az SZTE doktori képzései közül az ÁJTK az egyetlen, ahol - a bankettet és a diplomaosztót leszámítva - nincs hagyományos záróvizsga utáni közös ünneplés, és a 2017-ben végzett évfolyam az első,a mely erőt érzett magában ahhoz, hogy elindítson egy ilyen hagyományt" - mondta hírportálunknak

Szilvási Tamás

frissen lediplomázott jogász, aki

Horváth Dorinával

közösen szervezte meg a búcsúztatót. A szervezők nem titkolt célja, hogy a szimbolikus búcsúzással egy hosszú távon rögzülő szokást hozzanak létre a jogászok között. A még a karon tanuló hallgatókkal a Lófarán gyűltek össze a végzettek, majd pár mondatos búcsúzás után a magasba engedték a lufikat, látványosan zárva le az emlékezetes fél évtizedet, melyet együtt töltöttek el az ÁJTK-n. A lufik szabadjára engedése után a jogászok a Fröccskocsmában koccintottak a sikeres diplomaszerzésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.