Szeged

Szegedet csak holnap hajnalban éri el az eső

Szegedet csak holnap hajnalban éri el az eső

Kovács György
2024. április 26., péntek
Szegedet csak holnap hajnalban éri el az eső

Napsütéses reggelre ébredt Szeged, amely déltájig egészen kitart, utána is csupán enyhe felhőzetre kell számítani, a hőmérséklet viszont egész délután emelkedni fog. Az Időkép előrejelzése szerint délben már 16 fok várható, majd 16-17 óra között 19 fokon tetőzhet a hőmérséklet. Csapadékra csupán a holnap hajnali órákban kell számítani, ami várhatóan 5 fokra hűti le a hőmérsékletet.

 

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket

A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak aKöpönyeg orvosmeteorológiája szerint. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.