Sport

Labdarúgás: nem ért pontot a Mórahalom jó teljesítménye Dunaújvárosban

Labdarúgás: nem ért pontot a Mórahalom jó teljesítménye Dunaújvárosban

2017. február 18., szombat
Labdarúgás: nem ért pontot a Mórahalom jó teljesítménye Dunaújvárosban
morahalom-mehkerek015kf

Teljesen egyerangú partnere volt az esélyesebb hazaiaknak a Mórahalom VSE, azonban nem sikerült kihasználnia helyzeteit, így vereséget szenvedett a Dunaújvárostól.

Nem várt könnyű feladat a

Vojnic-Zelic Sasa-Magyar György

kettős által irányított Mórahalomra, hiszen a tavaszt a feljutásra is esélyes Dunaújváros otthonában kezdték meg. Nem játzottak azonban egyáltalán alárendelt szerepet, ennek ellenére a 23. percben a Dunaújváros

Dobos Áron

góljával megszerezte a vezetést. Több helyzetet is sikerült kialakítania a vendégeknek, de az egyenlítés csak nem akart megérkezni. A második félidő közepén aztán kétgólosra növelte előnyét a hazai gárda,

Szepessy Róbert

talált be

Halász

kapujába. Nem adta fel azonban a Mórahalom és

Dalibor Crkvenjakov

révén a 82. percben sikerült is szépítenie és maradt még nagyjából tíz perce arra, hogy esetleg pontot is raboljon. Ez azonban már nem jött össze, így hiába játszott jól a homokháti együttes, pont nélkül távozott.

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 19. forduló

Dunaújváros – Mórahalom VSE 2-1 (1-0)

Dunaújváros, Dunaújvárosi Stadion. Vezette: Farkas Mátyás, Baghy Csaba, Albert Gergő.

Dunaújváros:

Vaszócsik – Ablonczy, Blatt (Tóth Á. 87’), Csehi, Csendes, Dobos (Hamar 90’), Farkas, Kercsó, Pölöskei, Szepessy, Tóth T. (Király 73’).

Vezetőedző:

Dobos Barna.

Mórahalom:

Halász – Bokányi, Busa, Crkvenjakov, Fodor, Lászik, Magyar, Pócs, Podonyi, Szücs, Várda (Zsoldos 70’).

Vezetőedző:

Vojnic-Zelic Sasa.

Gól:

Dobos (23’), Szepessy (73’) ill. Crkvenjakov (82’)

Sárga lap:

Bokányi (53’), Fodor (60’), Halász (69’), Crkvenjakov (86’) Vojnic-Zelic Sasa:

"Nem volt különbség a pályán a csapatok között, jól játszottunk, mindkét játékrészben adódott 3-4 nagy helyzet előttünk, azonban nem sikerült ezeket gólra váltani. Nekik kevesebb helyzetből is összejött a két gól, amivel megnyerték a találkozót. Abszolút jó hozzáállással játszottak a srácok, ha így focizunk a jövőben, akkor bárki ellen győzelmi esélyekkel léphetünk pályára. Fizikálisan is jó állapotban voltunk, sajnálom a srácokat, hogy nem sikerült pontot szerznünk, a Ferencváros ellen a jövőhéten mindenképpen szeretnénk nyerni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.