Női vízilabda: az elsőt elveszítették a szegedi csajok a hétvégén

2016. október 29., szombat · Egy hozzászólás

szentes_szeged11_gs

Sűrű hétvégére várt a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatára, amely két mérkőzésen is medencébe ugrik szombaton és vasárnap: az első, Dunaújváros elleni találkozón nem sikerült megállítaniuk a vendégeket Molnár Péter tanítványainak. Tovább »

Labdarúgás: bosszantó vereséget szenvedett a Mórahalom + FOTÓK

2016. augusztus 13., szombat · Hozzászólok

morahalom_dunaujvaros30_gs

Hiába volt végig egyenrangú partnere a tavaly még az NB II-ben szereplő Dunaújvárosnak a Mórahalom, a homokháti együttes második NB III-as meccsén is pont nélkül maradt.
Tovább »

Orbán Dunaújvárosban: meg kell mutatni, hogy a régi iparvárosokban is van jövő

2016. május 31., kedd · Hozzászólok

Orbán Viktor; Cserna Gábor

Meg kell mutatni, hogy a hagyományos iparvárosok nem a múlthoz tartoznak, hanem van jövőjük, ezért “becsületbeli ügy” Dunaújváros kérdése is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Dunaújvárosban, ahol a Modern városok program keretében együttműködési megállapodást írt alá Cserna Gáborral (Fidesz-KDNP), a város polgármesterével.
Tovább »

Labdarúgás: nagy pofont kapott a Szeged-Grosics a Dunaújvárostól

2016. április 23., szombat · 34 hozzászólás

szeged_2011_soroksar03_gs

Hiába támadta végig a teljes mérkőzést, kétgólos vereséget szenvedett a Szeged 2011-Grosics Akadémia hazai pályán a tavasszal így első győzelmét arató Dunaújvárostól.
Tovább »

Vízilabda: megismétlődött a dunaújvárosi eredmény, a hatodik helyért játszanak a szegedi csajok

2016. április 2., szombat · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros15kf

Akárcsak Dunaújvárosban, ezúttal is 13 gólos vereséget szenvedett a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a Dunaújvárostól, így Barna Tamás tanítványai a hatodik helyért küzdhetnek meg. Tovább »

Vízilabda: súlyos vereséget szenvedtek Dunaújvárosban a szegedi csajok

2016. március 31., csütörtök · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros18kf

Folytatódtak a női OB I küzdelmei, ezúttal már a rájátszásban ugrottak medencébe Dunaújvárosban a Szegedi Vízmű Taylor&Nash női vízilabda-csapatának tagjai: Barna Tamás tanítványai azonban 13 gólos vereséget szenvedtek a két győzelemig tartó párharc első meccsén. Tovább »

Női vízilabda: nem sikerült a bravúr a Szegednek a Dunaújváros ellen + FOTÓK

2015. október 31., szombat · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros26kf

Hazai vízben öt góllal kapott ki a Dunaújvárosi Főiskolától a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem, amely így továbbra is nyeretlen az OB I-ben.
Tovább »

Labdarúgás: egy kapufás gól okozta a Szeged-Grosics vesztét Dunaújvárosban

2015. október 3., szombat · 20 hozzászólás

cegled_szeged201142_gs

Melczer Vilmos 63. percben esett találatával otthon tartotta a három pontot a Dunaújváros a vendég Szeged 2011-Grosics Akadémia ellen az NB II 9. fordulójában.
Tovább »

Labdarúgás: Dunaújvárosban léphet közelebb az élbolyhoz a Szeged-Grosics

2015. október 2., péntek · 4 hozzászólás

szeged_2011_soroksar59_gs

Folytatódik a szerda-szombat ritmus a Szeged 2011-Grosics Akadémiánál: Klausz László tanítványai a hétközi bajnokit követően a tavaly még NB I-es Dunaújváros otthonában folytatják az NB II idei küzdelmeit, és egy újabb esetleges sikerrel már az élbolyhoz közelítenének. Tovább »

Vízilabda: ismét nyert a Dunaújváros, az ötödik helyért folytathatja a Szeged + FOTÓK

2015. április 3., péntek · Hozzászólok

szeged_dfve03_gs

A harmadik negyedben eldöntötte a párharcot a vendég Dunaújváros, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem így az Eger ellen zárja a bajnokságot az ötödik helyért rendezett helyosztón.
Tovább »

Vízilabda: a Dunaújváros nyerte az első meccset a szegedi csajok ellen

2015. március 31., kedd · Hozzászólok

szeged_dfve_mj-16

Hazai győzelmet hozott a női vízilabda OB I negyeddöntős párharcának első mérkőzése, a Dunaújváros 12-7-re múlta felül a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem csapatát.
Tovább »

Vízilabda: nem bírt a Szeged a Dunaújváros tempójával + FOTÓK

2015. február 4., szerda · Hozzászólok

sznve-dunaujvaros05kf

Újabb vereséget szenvedett Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem a női vízilabda OB I 2. fordulójában, Barna Tamás tanítványai a jó erőkből álló Dunaújváros vendéglátójaként kapituláltak 8-16-re.
Tovább »

Vízilabda: vereséggel kezdett a Szegedi Vízmű Taylor&Nash

2014. október 6., hétfő · Hozzászólok

vizilabda_gs

A Dunaújváros ellen játszotta az idei bajnokság nyitómeccsét a Szegedu Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabda csapata. Barna Tamás együttese a második negyedben összeszedett hátrányát nem tudta ledolgozni a mérkőzés második félidejében, így vereséggel rajtolt az OB I-ben. Tovább »

Labdarúgás: felőrölte a Dunaújváros a Csanádpalotát a kupában

2013. augusztus 10., szombat · Hozzászólok

Csanadpalota_mj-002Egy félidőn keresztül méltó ellenfele volt a két osztállyal lejjebb jegyzet Csongrád megyei alakulat a Dunaújváros-Pálhalmának, azonban egy kiállítás megpecsételte a hazaiak sorsát.
Tovább »

Vízilabda: szegedi vereség Dunaújvárosban

2012. október 11., csütörtök · Hozzászólok

Nem sikerült a bravúr Lakó Gábor együttesének, a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem OB I-es női vízilabdacsapata négygólos vereséget szenvedett a Dunaújváros otthonában.
Tovább »

Helytálltak a bajnok ellen a szegedi női vízilabdások – FOTÓK

2009. október 11., vasárnap · 2 hozzászólás

szegeddfe16 Bemutatkozott az elitben az Universitas Szeged női vízilabdacsapata. A bajnok Dunaújváros esélyeshez méltóan magabiztosan gyűjtötte be a bajnoki pontokat az újszegedi sportuszodában, de a hazai lányoktól is láthattunk szép megoldásokat.

Tovább »