Kultúra

Karaoke és Etnojazz a hétvégén a Rock Klubban

Karaoke és Etnojazz a hétvégén a Rock Klubban

2015. október 22., csütörtök
Karaoke és Etnojazz a hétvégén a Rock Klubban
etnojazz_rock_klub

Az ünnepi hétvégén sem marad csendes a Városi Rock Klub, pénteken KáZé karaoke bulija várja a közönséget, szombaton pedig a Joe & Alex Etnojazz Band lép színpadra.

"Van az úgy, hogy az embernek kedve van dalra fakadni. Van az úgy, hogy virágos jókedvében egy este folyamán mindezt többször is megteszi, kinek örömére, kinek bánatára. Szerencsére a rendelkezésre álló tapasztalatok szerint a többség örömére történik mindez, mert ha nem így lenne, akkor

KáZé

barátunk csapatásaival bizony ballaghatna a hűvös oldalon. A soron következő hétvége első akkordja a KáZé karaokie buli, ami méltán vált népszerűvé köreinkben az elmúlt hónapok folyamán. Valóságos kis rajongótábora van már a sok kis dalos pacsirta személyében, ami nem is csoda, mert magunk is láttuk mennyit fáradozott az est alapanyagául szolgáló instrument dalok előállításáért, s elmondása szerint ez amúgy is csak fokozódni fog, mert fokozódnia szükséges az igények tükrében. Nem véletlen, hogy városunkban gyakorlatilag egyedülálló repertoárral egyedülálló karaokie bulit celebrál alkalmanként klubtársunk. Most sem lesz ez másként, szóval aki nem kizárólag táncolva szeretne bulizni, hanem többet is gondolt egy estére, ki ne hagyja a pénteki napot. S végül de nem utolsó sorban van az úgy, hogy nem minden a falakat döngető buli. Van az úgy, hogy néha a csendesebb a teljesebb. Szombaton az EMET által támogatott „35 év – 35 hét” címet viselő programsorozatunk újabb állomásaként

Bajnóczi tanár úr

lép színpadra Joe & Alex Etnojazz Band produkciójával. E cikk írójának szubjektív véleménye az, hogy a jazz kétélű játékszer. Befordult tévedés, vagy elementális legális narkotikum is lehet. Szinte minden finom zenének ősanyja. Évszázados üzenet mindazoknak, akik kedvelik a mesteri zenét.

Sanyiék

ezúttal ilyesmi rezgést hoznak el az „erőben”, több vendégelőadóval fűszerezve a várhatóan igen unikálisnak ígérkező estét. Őket követi egy hajnalig tartó táncőrület, amit ismét Neti prezentál majd a gépek mögül, remélhetőleg mindenki osztatlan örömére. Érdemes tehát a szombati napra is kalkulálni némi energiát, mert sok tuti dolog kerül elő ez alkalommal is a Rock Klub színpadán. Az elmúlt és az elkövetkezendő hét eseményeiről bővebben az e heti Rock Klub Undergrond műsorából értesülhettek. Mint mindig úgy ezúttal is mindenkit szeretettel vár a Klub szervező teamje" - invitálnak a szervezők.

Ismét erős programmal készül a hétvégére a Városi Rock Klub!KLIKK: http://szegedma.hu/?p=582735

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 22.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.