Crossroad, Unreal Scream, Kavalkád Rock Band, Körút Szervíz – megpörgeti a hétvégét a Városi Rock Klub

2015. október 7., szerda · Hozzászólok

varosi_rock_klub

Az elkövetkezendő hétvégén ismét jelentős erők mozdulnak meg annak érdekében, hogy egyre többen válasszák hétvégi szórakozásként a Rock Klubot mint első számú célpontot. Tovább »

Harmincöt éves a Városi Rock Klub – koncertdömping a hétvégén

2015. február 19., csütörtök · Hozzászólok

rock_klub_plakatHarmincötödik születésnapját ünnepli a Városi Rock Klub, melynek kapcsán a mély gyökerekkel bíró szegedi szórakozóhely számos korábbi és jelenlegi vendégelőadóját a színpadra hívja a hétvégén. Egy dokumentumfilmmel is megemlékeznek a neves évfordulóról. Tovább »

Labdarúgás: egy húron pendülnek – az egységben rejlik a Rock Klub titka

2015. február 11., szerda · 7 hozzászólás

ikv_alsovaros_rock_klub03_gs

„Először kicsit ódzkodtam ettől a névválasztástól, féltem, hogy sztereotípiákra építve megbélyegeznek minket” – különleges kezdeményezés szemtanúi lehettek az utóbbi másfél évben a szegedi labdarúgás követői. Nagy György csapatkapitány szerint a Rock Klub FC csak nevében tréfás, az egyesület tagjai viszont kellő elhivatottsággal és komolysággal végzik a dolgukat.
Tovább »

A szegedi zenei élet legjava lép fel a Városi Rock Klubban + VIDEÓ

2014. október 9., csütörtök · Hozzászólok

flying_fellinisHosszas angliai kalandozás után a Rock Klubban koncertezik Dula Sándor Sanci, a szegedi gitárvilág egyik legmeghatározóbb alakja, aki a helyi rockélet színe-javával lép a színpadra szombaton. Pénteken a Wolfgang zenekar is tető alá hoz egy jó bulit a klubban. Tovább »

Öt év után ismét vár a szegedi Rock Klub + FOTÓK, VIDEÓ

2012. szeptember 28., péntek · 3 hozzászólás

A Rock Klub igenis él és zakatol, szombaton nyitják hivatalosan a harminckettedik évadot, öt év kihagyás után. Egy dokumentumfilmmel idézik fel a múltat, de lesz mini Gőzerő és Lábhal Trió koncert, s a régi klubszokást, a közös jammelést sem maradhat el.
Tovább »