Közélet

Egy délelőttre kinyitotta kapuit a Szegedi Rendőrkapitányság + FOTÓK

Egy délelőttre kinyitotta kapuit a Szegedi Rendőrkapitányság + FOTÓK

2014. április 30., szerda
Egy délelőttre kinyitotta kapuit a Szegedi Rendőrkapitányság + FOTÓK
SZS20140430_rendorsegi_nyilt_nap_001

Nyílt nappal várta az érdeklődőket szerda délelőtt a Szegedi Rendőrkapitányság. A rendőrség védőszentje, Szent György napja alkalmából szervezett eseményen a szakma legfontosabb részleteivel találkozhattak testközelből a látogatók.

"Minden évben hagyományosan megrendezzük a Szegedi Rendőrkapitányság nyílt napját. Közel a teljes repertoárunkat felsorakoztatva igyekszünk színes programokat kínálni a látogatóknak. A gyerekektől a felnőttekig sok érdeklődőt vonz a rendezvény. Több standon próbáljuk bemutatni a rendőrség különböző szegmenseit. Az aulában például bűnügyi technikai munka, illetve a rendőrség kényszerítő eszközeinek és fegyverzetállományának mutatjuk be. Technikai berendezéseket, járműveket nézhetnek meg közelről a látogatók az udvaron, illetve ugyanitt zajlik egy kutyás bemutató. Az emelten bűn- és baleset megelőzési kisfilmeket vetítünk. A fő célja az esemény pedig az, hogy minél közelebb hozzuk az embereket a rendőrséghez, valamelyest nyitottabb módon tájékoztassuk őket a munkánkról. Reméljük, hogy minél több ismeretet szereznek rólunk, annál kedvezőbb kép alakul ki a rendőrségről" - fogalmazott a reggel 9 órától délig tartó nyílt napról portálunknak

Virágné Nagy Angelika

, a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.