Közélet

Szegedre látogat az év litván metál zenekara! + VIDEÓ

Szegedre látogat az év litván metál zenekara! + VIDEÓ

2013. október 21., hétfő
Szegedre látogat az év litván metál zenekara! + VIDEÓ
Awakening_Sun

Csütörtökön Szegeden, a Zero Art Café színpadán mutatkozik be az év metálzenekarának is választott Awakening Sun!

Október 24-én európai „Wake me up”nevű turnéjának keretein belül a főváros mellett Szegedre is ellátogat a litván és brit származású Awakening Sun! Stílusukat Groovy Progressive Melodic Death Metal Hardcore-ként jelölik meg, amiből adódóan nem lesz olyan érdeklődő, aki elégedetlenül távozna a buli után! Az este során vendégük lesz az industrial metalt játszó és Rammstein cover-ekkel is készülő Zone63, a rock n' roll-ban utazó Set The Clocks To Infinity és az extreme gothic metal előadással készülő Evil's Tears. Kezdés este kilenctől, a beugró igen baráti, csak 600 forint. A banda különlegessége, hogy hazájának legrangosabb zenei díjátadóján, a T.Ė.T.Ė Awards-on év legjobb metálzenekara címet nyerték el!

Fellépők:

21:00 Set The Clocks To Infinity 22:00 Zone63 23:00 Awakening Sun 00:00 Evil's Tears További részleteket (és nyereményjátékot!) az esemény

Facebookos oldalán

találtok! http://www.youtube.com/watch?v=xizuPaa34vY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.