Szórakozás

A legnézettebb filmek közt debütált az Oscar-díjra nevezett Blokád

A legnézettebb filmek közt debütált az Oscar-díjra nevezett Blokád

2022. október 25., kedd
A legnézettebb filmek közt debütált az Oscar-díjra nevezett Blokád

A 95. Oscar-verseny legjobb nemzetközi film kategóriájába nevezett új magyar filmet múlt csütörtöktől játsszák a hazai mozik; a Blokád a legnézettebb filmek közt debütált az október 23-ai ünnepi hétvégén - áll a produkció közleményében.

A rendszerváltás utáni Magyarország első, szabadon választott miniszterelnökéről, Antall Józsefről szóló, az 1956-os forradalom, valamint az 1990-es taxisblokád idején játszódó filmalkotást eddig 13223 néző tekintette meg.

Bíztunk a közönség érdeklődésében, amihez jelentősen hozzájárult többek közt Köbli Norbert fordulatos, izgalmas forgatókönyve, a kitűnő színészek, köztük Seress Zoltán, ifjabb Vidnyánszky Attila és Gáspár Tibor alakítása, valamint a történetet Nagy András operatőrrel együtt gazdag vizualitással, látványosan és sodró lendülettel adaptáló rendező, Tősér Ádám munkája is"

- idézi a közlemény Lajos Tamást, a film producerét.

Lajos Tamás hozzátette, hogy reményei szerint az első hétvégén elért nézőszám azt ígéri, hogy a Blokád is bekerülhet az utóbbi idők legnézettebb magyar filmjei közé, és folytatja azt a sikersorozatot, amely azt igazolja, hogy a nézők szívesen néznek hazai gyártású filmeket.

https://www.youtube.com/watch?v=Ev9b7qwG2tE&ab_channel=InterCom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.