Szórakozás

Karácsony a TV2 Csoport csatornáin

Karácsony a TV2 Csoport csatornáin

2017. december 22., péntek
Karácsony a TV2 Csoport csatornáin

Az ünnepi időszakban is egész estés szórakozást kínálnak a TV2 Csoport csatornái. Szenteste a TV2-n a Sztárban Sztár+1 kicsi különkiadása után az elmaradhatatlan Reszkessetek, betörők! lesz műsoron, 25-én a Jégkorszak 4 és a Reszkessetek, betörők! 2.: Elveszve New Yorkban, míg karácsony másnapjának estéjén Hupikék törpikék 2. része és a Megjött apuci országos tévépremierje várja a TV2 nézőit. A nagycsatorna mellett a cégcsoport kábeltévéi is ünnepi műsorkínálattal jelentkeznek.

A legkarácsonyibb Drágán add az életed című filmet már december 23-án elhozza a Mozi+ az otthonokba, az ünnepek alatt pedig az összes Die Hard film látható lesz a csatornán. A családi mozik sem maradhatnak el: december 24-én a Télapu 2: veszélyben a karácsony és Télapu 3: A szánbitorló is műsorra kerül, valamint olyan klasszikus magyar rajzfilmeket is láthatnak az ünnepek alatt, mint a Szaffi, a Lúdas Matyi, a Macskafogó és a Vuk. A programkínálatot színesíti december 25-én 19:15-től Will Smith és Tommy Lee Jones főszereplésével a Men in Black - Sötét zsaruk 2., valamint 21 órától Jason Statham, Melissa McCarthy és Jude Law a Budapesten is forgatott A kém című filmje. Karácsony másnapján a Men in Black 3. része és a Die Hard – Az élet mindig drága várja majd a Mozi+ nézőit.

Mozi+ ajánló

A SuperTV2 szórakoztató filmekkel várja a családokat a képernyők elé. December 24-én 18:45-től James Cameron nagysikerű kalandfilmjét, az Avatart vetítik, majd 22:15-től az X-men: Az eljövendő múlt napjai című akciófilm látható. December 25-én főműsoridőben a Nász-ajánlat, valamint a Dr. Szöszi nyújt kikapcsolódást, 26-án pedig az Én és a hercegem, valamint a Dr. Szöszi második része szerepel a kínálatban. Sokan követték 15 évvel ezelőtt Kandász Andrea szívmelengető sorozatát, a Szülőszobát. Most a SuperTV2-n tér vissza a képernyőre december 23-án a dokumentumfilm, amely megmutatja az egykori szereplők sorstörténeteit. Kiderül, mi történt az elmúlt másfél évtizedben, megvalósultak-e az akkori családi álmok, együtt maradtak-e vagy elváltak a szülők?

SuperTV2 ajánló

December 25-én a FEM3 műsorán Várkonyi Andrea és a Micsoda nők! rendhagyó adással ünnepelnek, Dér Heni, Horváth Éva és Mádai Vivien is beszélnek az ünnepekhez fűződő emlékeikről és a lányok egymást is megajándékozzák. Szintén ezen a napon látható először a Boldogság Minisztérium. Sütő Enikő nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy civilek és ismert emberek történetein keresztül új perspektívából mutassa meg az olyan hétköznapinak vélt fogalmakat, mint a boldogság, a szeretet és az elfogadás. A cél, hogy egy újfajta gondolkodásmódot adjon át és általa a nézők könnyebben megtalálják a boldogsághoz vezető misztikus utat. Az első két rész december 25-én és 26-án 20:30-tól látható a FEM3 képernyőjén.

FEM3 Micsoda nők! ünnepi ajánló

Az ünnepi időszakban is minőségi kikapcsolódást kínál a Prime. A TV2 prémium csatornája a karácsonyi hangulatot egy magyar klasszikussal alapozza meg, hiszen december 23-án 21 órától érkezik A miniszter félrelép, míg szenteste Az ördög Pradát visel című filmet hozza el nézőinek. Cameron Diaz két napra is ellátogat a csatornára: december 25-én 21 órától a Szexvideó című pikáns vígjátékban tűnik fel, Jason Segel oldalán, december 26-án este pedig Tom Cruise-zal keveredik veszélyes kalandokba a Kéjjel-nappal című filmben.

Cameron Diaz filmek ajánló

A Kiwi TV képernyőjén december 22-én kezdődik a téli szünet és minden este tartogat meglepetést a csatorna a kis nézőinek 20 órától. Pénteken a Kung Fu Pandát láthatják a gyerekek, majd december 23-án a Spongya Bobot, szenteste pedig Croodék különös, ősi világába kalandozhatnak el a kicsik. Karácsony napján Turbóval ismerkedhetnek meg a gyerekek: a történet egy csigáról szól, aki a sebesség megszállottja és elhatározza, hogy elindul egy versenyen. Karácsony másnapján Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Az Így neveld a sárkányodat 2-ben olyan tájakra jutnak el a főszereplők, ahol nem járt még viking. Így fedezik fel a titkos jégbarlangot, melyben idomítatlan sárkányok tanyáznak.

Kiwi TV karácsonyi ajánló

A Zenebutik csatornán december 24-26 között délelőttönként a Kívánságpiac karácsonyi epizódjait láthatják a nézők, valamint 24-én 16:35-től a Dáridó Anno gyerekkarácsonyt, 18 órától a Zeneexpressz, 20 órától pedig a Dáridó Klub ünnepi adását tűzik műsorra. Sokak nagy kedvencei térnek vissza a képernyőre ezen a napon: 21 órától a Megasztár negyedik évadának karácsonyi adásában újra hallhatják a nézők Király Viktort, Fekete Dávidot, Lakatos Krisztiánt, Tóth Lüszit, Bencsik Tamarát, Hient és a többieket. December 25-én és 26-án délután a Zenebutik bemutatja karácsonyi adásai szórakoztatnak majd.

Zenebutik ajánló

A Chili TV profi séfjei minden segítséget megadnak, hogy karácsonykor is a legfinomabb falatok kerüljenek az ünnepi asztalra. A világhírű szakácsok: Nigella Lawson, Gordon Ramsey és Jamie Oliver is elhozza kedvenc receptjeit, hogy az idei karácsony a gasztronómia terén is emlékezetes legyen. December 23-án este hattól a Nigella karácsonyi lakomája és karácsonyi különkiadása után Gordon Ramsay-vel főzhetnek a Chili nézői, utána pedig Jamie New York-i karácsonyának menüjét is elkészíthetik lépésről-lépésre. Szenteste napján a Nigella karácsonyi lakomájának második része, a Főzz karácsonyra Gordon RAmsey-vel és Jamie karácsonyi bulija szerepel a Chili TV étlapján.

Chili TV ünnepi kínáló

További műsorajánlóink:

Ünnepi filmek a TV2-n

Izaura TV év végi promó

Spíler TV PL karácsony

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.