Szórakozás

Íme az év legbénább csongrádi bűnözői

Íme az év legbénább csongrádi bűnözői

2017. december 29., péntek
Íme az év legbénább csongrádi bűnözői

Volt, aki betörés közben aludt el; más baltával ment neki a villamosnak; de a vásárhelyi amazon sem bírt magával, és alaposan elvert egy férfit. A szentesi kém lebuktatta önmagát; egy srác pedig hiába bújt be az ágyba, ott is észrevették a rendőrök.

Leszámolt a kamerával a szentesi kém

Fotó: police.hu

Lacika (29) nem szerette, ha figyelik – mondták arról a férfiról a szomszédai, aki addig-addig kerülgette, nézegette és méregette az utcai térfigyelő kamerát, ameddig egy nyári hajnalon úgy nem döntött, hogy inkább szétveri. Talált is egy erre alkalmas betondarabot, majd azzal megdobálta, így ripityára törte a kamerát. Csak azt felejtette el, hogy az egész műveletet fel is vette a térfigyelő, így elég hamar azonosította a rendőrség.

Az ősrégi átragasztós trükk

Fotó: illusztráció

Két barátnő próbált meg lenyúlni egy laptopot az egyik szegedi áruházból, de olyan ósdi módon, hogy azonnal lebuktak. Egy pár ezer forintos videójáték csomagolásáról kaparták le a vonalkódot, majd azt egy laptop dobozára ragasztották fel. Nem jött be a trükk, sőt az eladók már menet közben kiszúrták az erősen kapargató és ragasztgató lányokat, rájuk is hívták a rendőrséget. Gyakorlatilag a kasszáig sem jutottak el a cuccal.

Baltával ment neki a villamosnak

Fotó: police.hu

Vélhetően nem volt százas az a szegedi férfi, aki nagyon kiakadt, amiért nem engedték felszállni az egyik villamosra. Ebben talán szerepe volt a nála lévő baltának is. Zokon vette a sofőr tiltását, szét is verte cserébe az eszközzel a hátsó ajtót. Mondanunk sem kell, az akció után gyorsan elkapták a rendőrök.

Betörés élő egyenesben

Fotó: police.hu

Egy mindszenti csárdát akart kirámolni három fiatal még júniusban. Hogy miért pont azt, és hogy mit is akartak elvinni, arra talán ők sem tudnának válaszolni. A 24 éves P. Attila nindzsaként mászott be az étterembe, de némi téblábolás után rájött, hogy onnan bizony semmit nem érdemes ellopni. Eközben persze a riasztó is megszólalt, két haverja pedig az ajtóban ácsorogva „biztosította a terepet”. A teljes műveletről HD minőségű videó is készült, a kamerákat ugyanis nem vették észre.

Ágyban bújt el a zsaruk elől

Fotó: illusztráció

Dévid szerette az ismerős helyeket, rendszeresen járt lopni az egyik hódmezővásárhelyi házba is. Italt, serpenyőt, magnót és bőröndöt is ellopott már onnan – nem volt válogatós. Az egyik kiránduláskor azonban látták, amint kimászik a házból, a személyleírás alapján pedig hamar megtudták a rendőrök, kit kell keresni. Dévid azonban nem adta fel, és a kopogtató zsaruk elől a ágyneműtartóba bújt! Ez sem jelentett menedéket a számára.

Kifáradt a betörésben, a rendőrök ébresztették

Fotó: illusztráció

B. Gyula bátran indult neki az éjszakának, egy vásárhelyi házat nézett ki magának, amit ki akart rámolni. Egy kellemes nyári estét választott az akcióra, de augusztus 13-a nem az ő napja volt. A bátorító pálinka (kb. 8-9 feles a szakvélemény szerint) ugyanis, amit a betörés előtt ivott, annyira kiütötte, hogy ugyan a riasztót még roppant cseles módon egyszerűen kiszakította a falból, de végül a lakásban legyőzte az alkohol, és azonnal elaludt. Arra ébredt, hogy a rendőrök barátságosan kopogtatják a vállát.

A virágos bűnbanda

Fotó: police.hu

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – valószínűleg így gondolkodott az a tiszakürti bűnbanda is – egy nő és két férfi, akik hónapokon át csórták a virágokat. Csongrádon is lecsaptak: 21 ház kertjéből nyúlták le a virágokat és a cserepes növényeket. Ott buktak meg, hogy a lopott zölddel díszítették a saját kertjüket, amit persze mások egyből észrevettek.

Férfit vert a vásárhelyi amazon

Fotó: illusztráció

Kemény asszony hírében áll S. Marika, aki érti ugyan a viccet, de nem szereti. Egy októberi hajnalon addig-addig perlekedett a nála egyébként szívességből lakó férfival, mígnem elővette a húsklopfolót, és alaposan elbánt a szerencsétlen emberrel. Itt azonban még nem végzett, mert biztos, ami biztos, még a lépcsőn is lelökte a félhülyére vert férfit. A szomszédok hívták rá a rendőröket a vásárhelyi amazonra, akinek súlyos testi sértés miatt kell felelnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.