Szórakozás

Így csókolja szerelmét Szeged legújabb királynője!

Így csókolja szerelmét Szeged legújabb királynője!

2017. december 10., vasárnap
Így csókolja szerelmét Szeged legújabb királynője!

Bene Viola, a 19 éves szépség ilyen forró csókcsatát vívott szerelmével a koronázási ceremónia után a kulisszák mögött.

Kinn nagy pelyhekben hull a hó, bent pedig 19 koránára vágyó fiatal lányka izgul az IH sokat látott falai között családtagjaival és barátaival. A színpad előtt hatalmas fehér asztalok, a világot jelentő deszkákat meg némi díszlet teszi ízlésessé szép színes fényekkel. Ez volt a helyzet este negyed nyolc körül az IH-ban. Majd megjelent Berki Krisztián (nem az olimpiai bajnok) és egy habcsóknak öltöztetett műsorvezető lánnyal beindították a showt.

Rétestészta vs szépségverseny

Egy ilyen buliban a szponzorokat is ki kell szolgálni, az pedig mindig a gyorsaság rovására megy. Ezért vagy harminc perc is eltelt mire színpadra léptek az est főszereplői, először farmerban és pólóban. Egy országosan elismert nívós versenyen odafigyelnek, hogy a versenyzők egyforma ruhában, azaz egyenlő eséllyel vonuljanak, itt ez esetben az egyenpólót sikerült megugrani.

Az izgalom és a versenyzői tapasztalatlanság picit rányomta bélyegét az első kűrre.

Meg is kellett ismételni azt, majd a végén Kulcsár Edina Magyarországon világhírű szépség, celeb udvariasan, de annál keményebben szólta le a csibéket. Az volt a baja a fekete öves szépségnek, hogy a lányok bizonytalanul járnak és alig mosolyognak. Igazi közhely ágyút is durrantott, hogy ő az alapján dönt majd, ahogyan a lányok beszélnek magukról, céljaikról. Ilyen azonban ezen a versenyen nem volt, csak Berki és társa olvasott fel néhány mondatot a lányokról. Ezt a részt Facebook oldalunkon élőben mutattuk is.

Bikiniben már ragyogtak a csajok, Kulcsár Edina meg le se sz@rta

A fürdőruhás felvonulás az ilyen versenyek nézők által leginkább várt része, itt volt egyen felszerelés és egyértelműen kiderült vizuálisan jól castingolták a versenyzőket. A lányok ettől féltek a legjobban, hiszen egy ponton táncolniuk is kellett, de arcukra végre mosoly költözött és a koreográfia is kifogástalan volt, pláne ha eláruljuk összesen kettő nap alatt tanulták meg az egészet.

Kulcsár Edina ezt nem láthatta, ugyanis az egyik szponzor szünetben kiment és széke a legizgibb résznél üresen maradt.

Bár a lányok a színpadon nem szólaltak meg, mi az elmúlt napokban többször beszélgettünk velük és az volt az összbenyomásunk, hogy az országos szépségverseny átlagnál jóval értelmesebbek voltak az indulók.

Meglestük őket az öltözőben a koronázás előtt

Az estélyi ruhák is jól mutattak rajtuk, itt néhány lány ugyan egy szponzortól kapta a ruhákat, de aki hazai szerelésben lépett fel,az sem lőtt bakot. Pompás tini dámák töltötték meg a színpadot. Ezt követően összeült a zsűri dönteni, mi pedig beballagtunk a lányok öltözőjében és élő Facebook videóban csevegtünk velük a legfeszültebb pillanatokban.

Berki fűzte is nagy erőkkel a nyolcas számú versenyzőt és még azt is elárulta, azért szereti a Szeged Szépét, mert itt minden évben legalább az infláció mértékével nő a gázsija.

Méltó fejre került a korona

Az eredményhirdetést is élőben mutattuk a Facebookon, így elsőként tőlünk tudhattátok meg, hogy 2017-ben Bene Viola személyében egy szegedi lány fejére került a korona. Kékegyi Szimonetta adta át neki a fejdíszt és persze utána még konfetti eső is hullott a szépségekre. Megszámlálhatatlan fotó készült az újdonsült királylányról, majd Hódi Pamela saját instagram oldalán élőben is beszélgetett a nyertessel. Egy fiú azonban ekkor már csak arra várt, hogy végre megcsókolhassa királynővé választott kedvesét.

- Egy házibuliban ismerkedtünk meg, másfél éve tart a szerelmünk. Szerintem én sokkal jobban izgultam a nézőtéren, mint ő a színpadon, még a mobiltelefonom is eldobtam, amikor kiderült, hogy ő lett a legszebb - mondja a srác a csók után.

Ez volt a Szeged Szépe itt nem öltöztették be nagymamáink falvédőibe a lányokat, hiszen a népviseletes felvonulás egyre inkább kezdi berágni magát az ilyen szépségbiennálékba, volt azonban 19 lány, aki elég bátor volt ahhoz, hogy két nap gyakorlás után színpadra álljon és megmutassa magát. Ezen sorok írója megszámlálhatatlan királylány megkoronázásának volt már szemtanúja és kijelenthető. Ebben a mikrokörnyezetben egy remek rendezvényen telt a szombat esténk. Violával és a zsűri tagjaival készült interjúinkat, hamarosan láthatjátok Facebook oldalunkon és olvashatjátok, itt a SZEGEDma oldalon.

Íme az eredményhirdetés:

Galéria:

Fotók: Kovács Ferenc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.