Szeged

Szegeden vége az esős időnek

Szegeden vége az esős időnek

Az újabb zivatarok már elkerülik városunkat

Kovács György
2 órája
Szegeden vége az esős időnek

Kedden már sokfelé kisüt a nap, és már csak helyenként, elsősorban északon, északkeleten fordulhat elő kisebb eső, zápor az Időkép előrejelzése szerint. Mérsékelt, helyenként élénk lesz az északkeleti szél. Reggelre többfelé pára, köd képződik. Hajnalban 5-12, délután 16-23 fok várható.

Szegeden egész nap derült időreszámít hatunk. A hőmérséklet 21 fokon tetőzhet délután 4 óra körül. 

Este nyolc órára is csupán 15 fokig mérséklődik az időjárás. A leghidegebb 8 fokon várható holnap reggel hat óra körül. 

 

Orvosmeteorológia
Kedden már megszűnik a fronthatás.Hideg lesz a reggel, és többfelé képződhet pára, köd, emiatt felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A ködfoltok feloszlása után gyorsan melegszik az idő, ami vérnyomás-ingadozást, keringési panaszokat, rosszullétet okozhat. Többfelé kisüt a nap, ami jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

A hideg, nyírkos hajnali órákban érdemes lesz kicsit rétegesebben öltözködni. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelére!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.