Szeged

Hamarosan elérhetők a Szegedi Nemzeti Színház bérletei

Hamarosan elérhetők a Szegedi Nemzeti Színház bérletei

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2 órája
Hamarosan elérhetők a Szegedi Nemzeti Színház bérletei

Augusztus 21-én indul a bérletértékesítés a Szegedi Nemzeti Színház 2024/25-ös évadára.

Fotó: Szegedi Nemzeti Színház

 

Az első 100 bérletvásárlót Dr. Iván László Pro Theatro-díjas fül-orr-gégész professzor Stáborvos jelmezben a nemzetközi operaszínpadokon című könyvével, valamint a Kaszás Attila Díjátadó Gálára szóló páros belépővel ajándékozzák meg.

Szegeden derül ki, 2024-ben ki kapja a Kaszás Attila-díjat: augusztus 30-án a Szegedi Nemzeti Színház ad otthon az Országos Színházi Évadnyitónak és az azt követő gálának, melynek keretében Balla Eszter, Ecsedi Erzsébet vagy Tóth Ildikó megkapja a közönség és a szakma elismerését egyaránt tükröző Kaszás Attila-díjat.

A 18:00-kor kezdődő gálán fellépnek a Szegedi Nemzeti Színház művészei, a Szegedi Kortárs Balett, a Szegedi Szimfonikus Zenekar zenészei, a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ művészei, valamint meghívott Kaszás Attila-díjas művészek.

Bérletvásárlásra október 12-ig van lehetőség a színház Stefánia 6. alatti jegyirodájában - írják a színház honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.