Szeged

Első alkalommal szerveznek jótékonysági teniszezést Szegeden

Első alkalommal szerveznek jótékonysági teniszezést Szegeden

3 órája
Fotó: Facebook
Első alkalommal szerveznek jótékonysági teniszezést Szegeden

A Gellért Szabadidőközpont Sportegyesülete jótékonysági teniszezést szervez a cukorbeteg gyermekekért az Egy Csepp Figyelem Alapítványt támogatva

A Gellért Szabadidőközpontban 2024. augusztus 31-én első alkalommal szerveznek jótékonysági teniszezést, amelynek teljes bevételét az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvány részére ajánlják fel.

Fotó: Facebook. 

 

Dr. Gellért Ákos a Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület elnökének fő célja az egészséges életmód, a tenisz népszerűsítése és a gyermekek támogatása.

A rendezvény megálmodója nemrégiben egy országos szinten is egyedülálló lehetőséget hozott létre, amely egy speciális tenisz edzés cukorbetegek részére diabétesz specialista edző közreműködésével és cukorbetegek részére specializált klinika szakmai hátterével.

A tenisz az egyik legideálisabb sporttevékenység diabéteszesek számára, hiszen a vércukorszint sportolás közben nem ingadozik jelentős mértéken.

A rendezvényen reggel 8 órától este 8 óráig foglalhatnak pályát a tenisz szerelmesei 1000Ft/óra/pályadíj ellenében.

10 salakos teniszpályán, és 1 kemény borítású pályán hódolhatnak szenvedélyüknek a teniszimádók.

Előzetes pályafoglalás a Gellért Szabadidőközpont Recepciójának telefonszámán lehetséges (+36 70 686 51 24).

Az esemény nemcsak a sport szerelmeseinek nyújt kellemes kikapcsolódást, hanem egy fontos ügy támogatására is lehetőséget teremt.

Szóljon ez a nap az összefogásról, a segítségnyújtásról, és a sport szeretetéről.


 

Mindenkit sok szeretettel vár a Gellért Szabadidőközpont lelkes csapata.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.