Szeged

Napsütötte, mégis kellemes hőmérsékletű nap elé nézünk

Napsütötte, mégis kellemes hőmérsékletű nap elé nézünk

4 órája
Napsütötte, mégis kellemes hőmérsékletű nap elé nézünk

Kedden szinte mindenhol derült időre számíthatunk, csapadék ezen a napon sem lesz az Időkép előrejelzése szerint. Keleten és a helyenként a Dunántúlon még megélénkül az északias szél, máshol gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Friss reggelre ébredhetünk, 10-17 fok közé hűl le a levegő, sőt egy-két északi völgyben 10 fok alá mehetünk. Délután pedig 26-31 fok várható.

Szegeden a maximum hőmérséklet 30 fokon várhtó, azonban a kevés felhőzett miatt 11 és 15 között magas UV sugárzás várható.

Orvosmeteorológia

Kedden nem várható fronthatás, az éjszakai órákban a friss időben kipihenhetjük magunkat. A nagy napi hőingás miatt viszont vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok, rosszullét alakulhat ki.

Szinte zavartalan lesz a napsütés, így országszerte erős, nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért a szabadban ajánlott gondoskodni bőrünk megfelelő védelméről. Immunrendszerünk erősítése érdekében fogyasszunk vitamindús zöldségeket, gyümölcsöket! Figyeljünk oda a megfelelő mennyiségű folyadék bevitelre!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.