Szeged

Egy mondat, amiben benne van, miért kell elmenni szavazni

Egy mondat, amiben benne van, miért kell elmenni szavazni

2024. június 9., vasárnap
Egy mondat, amiben benne van, miért kell elmenni szavazni

Több szavazókört jártunk végig a délután folyamán, ahogy azt megírtuk, a Szegeden a belváros szavazói a legkevésbé aktívak. A fényképeket készítő kolléganőnket itt szólította meg egy idős hölgy, aki aggódva mondta, hogy kevés embert látott a Tömörkény István Szakközépiskolába, aki szavazni jött. „Pedig most nem az számít tényleg, hogy ki mondja, hanem az, hogy mit mond. Én abban a korban vagyok már, akik ugyan már éltek a második világháború alatt, de emlékezni leginkább arra emlékszem, milyen romok maradtak utána. Egy pillanat alatt lehet rosszabb a helyzet, éppen ezért most azt kell erősíteni aki béke mellett és a békéért kampányol”- mondta, majd amikor kolléganőnk elmondta, hogy országosan nagyon sokan mennek szavazni, annyit mondott búcsúzól: 

Én már a nyolcvan is elmúltam, de nem is volt kérdés, hogy jövök, a saját, a gyermekeim, az unokáim és a dédunokám békéje miatt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.