Szeged

Elindította 1%-os kampányát a vármegyei Vöröskereszt

Elindította 1%-os kampányát a vármegyei Vöröskereszt

2024. április 18., csütörtök
Elindította 1%-os kampányát a vármegyei Vöröskereszt

Mint írták, szervezetük minden kihívásnak megfelelve folyamatosan végzi azt a karitatív munkát, amely sok életet ment meg vagy ad nélkülözhetetlen segítséget a bajban. 

 

Most ők is segítséget kérnek, hogy megfelelő minőségben láthassák el önzetlen munkájukat a jövőben is. Emlékeztettek, idén május 21-ig rendelkezhetünk a személyi jövedelemadó civil szervezeteknek felajánlható 1 százalékáról. 

Idén május 21-ig rendelkezhetünk a személyi jövedelemadó civil szervezeteknek felajánlható 1 százalékáról. Ezért tartják fontosnak, hogy összegezzék, milyen szerteágazó tevékenységet támogat az, aki segíteni kívánja a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezetét.

A szervezet a felajánlott 1 százalékokat egyebek mellett segélyezésre, szociális intézményfejlesztésre, véradásszervezésre és katasztrófa-segélyezés és katasztrófavédekezésre fordítja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.