Szeged

Egyre többen féltik Botka Lászlót

Egyre többen féltik Botka Lászlót

Valami nem stimmel a polgármesternél

Kibédi Péter
2024. április 9., kedd
Egyre többen féltik Botka Lászlót

A március 15-én elmondott beszéde szúrt szemet sok embernek.


 

Vitathatatlan, hogy egy város, pláne egy nagyváros mindennapi irányításához, vezetéséhez komoly mentális és fizikai felkészültségre van szükség. Amikor a fiatal Botka Lászlót 2002-ben megválasztották polgármesternek, egy pillanatig sem jutott senkinek eszébe, hogy ne lenne ereje teljében az ifjú baloldali politikus. Azóta eltelt 22 év és bizony Botka László sem lett fiatalabb, sőt

egyre többször hallani a városházáról, hogy a polgármester egyre kevéssé élvezi a munkáját, alig látják a hivatalban és Szegeden, a nyaralójában, a Mátrában viszont annál szívesebben tölti idejét, onnan intézi a város ügyeit. Ezt alátámasztja az is, hogy az utóbbi időben a hivatalos programjain kívül szinte egyáltalán nem láthattuk a Botka Lászlót a városban

 Ilyen formán joggal kezdtek el találgatni, mi lehet a polgármesterrel, sokan az egészségi állapotát féltik.

Furcsa bakik március 15-én

A szegedi Fidesz képviselője, Korponyai Ernő osztott meg néhány napja egy videót az oldalán. Mutatjuk:

 

A bejegyzés alatt a kommentelők találgatták, mi okozhatta a polgármester „bakijait”.

 

A Youtube link, amit a kommentben megosztottak, Szekeres Imre, egykori Honvédelmi Miniszter emlékezetes kecskeméti beszédének egy részlete. Akkor, a Gripen átadón mondott, finoman szólva sem összeszedet beszédére azt a magyarázatot adta, hogy a mínusz 15 fokban a 100 km/órás szél miatt visszhangzott a hangja, emiatt volt olyan, mintha dadogott volna.

Természetesen mi sem állítunk semmi többet, mint azt: a jó szónok hírében álló Botka László beszéde nem először volt igencsak furcsa az utóbbi időben.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.