Szeged

Dorozsma sem maradt nőnapi virágok nélkül (Galéria)

Dorozsma sem maradt nőnapi virágok nélkül (Galéria)

Mihálffy Béla, Fülöp László és Ruzsa Roland is köszöntötte a szebbik nemet

Kovács György
2024. március 8., péntek
Fotó: Kovács György/Szeged Ma
Dorozsma sem maradt nőnapi virágok nélkül (Galéria)

Mint arról beszámoltunk, Fülöp László, a Fidesz és a KDNP polgármesterjelöltje reggel óta járja a várost, hogy a szebbik nemet virágokkal lepje meg nőnap alkalmából. A délután folyamán tevékenységét Mihálffy Bélával, a térség országgyűlési képviselőjével és Ruzsa Rolanddal, Kiskundorozsma önkormányzati képviselőjével folytatta Dorozsmán.

 

Mihálffy Bélától - a csoki és virágosztás közben - megkérdeztük, számára mit jelent a nőnap, aki kiemelte,

Az, hogy egy férfi mit köszönhet a hölgyeknek, azt nagyon jól tudom, hiszen ismerhettem a két csodálatos nagymamámat. Van egy drága, jó édesanyám, aki nem csak megszült, felnevelt, gondoskodott rólam, hanem még a mai napig - hála a jó Istennek - a kicsi fiamnak szólíthat. 35 éve alkotok egy párt - ebből 32 éve vagyok házas ember - egy varázslatos asszonnyal, a feleségemmel, és van négy leánygyermekünk, négy kedves lányka, úgyhogy az egész életem a hölgyek körül forgott.

A képviselő hangsúlyozta, Ő személy szerint megtapasztalta az említett hölgyekkel kapcsolatosan, azt a sok gondoskodást és szeretet, amit egy férfi kaphat, amit ilyenkor mindenképpen illik meghálálni, de lehetőség szerint törekednie kell a férfiaknak arra, hogy az év minden napján megköszönjük azt a rengeteg önzetlen szeretet, gondoskodást, amit a hölgyektől kapunk.

Hozzátette, nőnap alkalmából nem csak a családja női tagjainak, hanem egy nagyobb közösségnek szeretné megköszönni mindezeket, ezért ilyenkor végiglátogatja az intézményeket és virággal köszönti a hölgyeket.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.