Szeged

A ma hajnali fagyot követően kitart a hűvösebb idő

A ma hajnali fagyot követően kitart a hűvösebb idő

Kovács György
2024. március 19., kedd
A ma hajnali fagyot követően kitart a hűvösebb idő

A hőmérő mutatója, a ma hajnali fagyot követően csak reggel nyolctól fordul át pozitívba a Köpönyeg előrejelzése szerint. A napi maximum hőmérséklet is csupán 10 fokon várható, 12 órakor. Este 10-re a hőmérséklet már visszacsökken 2 fokra, majd éjszaka és hajnalban ismét mínuszokkal számolhatunk. A mai napot napos és felhős időszakok váltják, de különösebb széllökésekre nem kell számítani, ahogy csapadékra sem. 

 

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket

A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.