Szeged

Újra kinyit Szeged kultikus kocsmája

Újra kinyit Szeged kultikus kocsmája

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. január 18., csütörtök
Újra kinyit Szeged kultikus kocsmája

A Négylépcsős Söröző aktuális állapotáról új üzemeltetői számoltak be a Facebook-oldalukon.

Fotó: 4 Lépcsős Söröző Facebook oldala

 

"Kicsit rövidebbre tervezett hatásszünet után úgy látszik, ezen a héten végre kinyitjuk a kocsma kapuját Előttetek!" - írták a bejegyzésükben.

Úgy éreztük, hogy a hely megérdemel egy kis szeretetet, így azon vagyunk, hogy ezt megkapja. Festettünk, csiszoltunk, fúrtunk, takarítunk, hogy szombatra ha még nem is a végső pompájában, de azért visszafogottan és szerényen már csilloghasson Nektek.

Felhívták a figyelmet, hogy sok újdonsággal készülnek, nagy izgalmakra számítanak.

A vendéglátóhelyen már régóta kint volt a kiadó tábla, ezért már többen aggodalmuknak adtak hangot, hogy vajon bezár-e a Négylépcsős. A válasz röviden az volt: nem, még mindig nem kell temetni a helyet, de az üzemeltető azt mondta, örülne, ha mások csinálnak tovább a kocsmát. Bánfi Csaba, a kocsma üzemeltetője azt mondta a Délmagyarnak, hogy 

 Szeged egyik legrégebbi kocsmáját csak nem kéne elveszíteni. Nem lenne szép, ha bezárna a város egyik legrégebben üzemelő kocsmája, de az igazság az, hogy szívesen átadnám a stafétát a fiatalabbaknak.

A fiatalok pedig viszik tovább a stafétát, a kocsma újra megnyitja kapuit a szegediek előtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.