Bulvár

Tolvajok megtalálásához kéri a rendőrség a szegediek segítségét + FOTÓK

Tolvajok megtalálásához kéri a rendőrség a szegediek segítségét + FOTÓK

2016. augusztus 1., hétfő
Tolvajok megtalálásához kéri a rendőrség a szegediek segítségét + FOTÓK
szegedi_tolvajok_police_001

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/6246/2016. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Az egyik esetben július 20-án valamivel 5 óra előtt a feltételezett elkövetők Szegeden, a Rókusi körúton található áruház területéről eltulajdonították a sértett válltáskáját. A bűncselekmény elkövetőiről kamerafelvétel készült. Egy másik esetben ugyanezek személyek július 20-án valamivel 5 óra után Szegeden, a Csongrádi sugárúton található Európai liget végállomáson álló villamos vezetőfülkéjéből eltulajdonítottak egy táskát. A cselekményről és az elkövetőkről a villamos utasterébe szerelt kamera felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.