Bulvár

Hibás vízmelegítő miatt került kórházba egy vásárhelyi nő

Hibás vízmelegítő miatt került kórházba egy vásárhelyi nő

2015. december 21., hétfő
Hibás vízmelegítő miatt került kórházba egy vásárhelyi nő

Két esetben riasztották hétvégén a Csongrád megyei tűzoltókat. Vasárnap szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak kórházba egy Hódmezővásárhelyi nőt.

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó szombaton hajnalban Makón. A baleset a Kőrösi Csoma Sándor utcában történt, a makói tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egység áramtalanította a járművet, és megszüntette a forgalmi akadályt. A sofőrt fejsérülésekkel szállította kórházba a mentőszolgálat. Szén-monoxid-mérgezéssel került kórházba egy huszonkét éves nő Hódmezővásárhelyen vasárnap este. A város hivatásos tűzoltóit este hat órakor riasztották egy Beretzk Pál utcai családi házhoz, melynek fürdőszobájában lett rosszul az ott élő fiatal nő. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította, majd a katasztrófavédelem a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereit. Az elsődleges vizsgálatok alapján a rosszul működő vízmelegítő berendezés miatt volt magas a szén-monoxid-koncentráció a levegőben, melyet a tűzoltók mérései is igazoltak. Az egység átszellőztette az épületet, a szolgáltató munkatársai pedig lezárták a nyílt égésterű gázkazánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.