Bulvár

Vádemelés az interneten álnéven hirdető mezőszemerei csalóval szemben

Vádemelés az interneten álnéven hirdető mezőszemerei csalóval szemben

2015. november 17., kedd
Vádemelés az interneten álnéven hirdető mezőszemerei csalóval szemben

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a mezőszemerei férfival szemben, aki egy internetes aukciós oldalon adott fel álnéven hirdetéseket és okozott ezzel összefüggésben kárt.

A vádirat szerint a vádlott egy általa kitalált néven adott fel hirdetéseket egy internetes aukciós oldalon, ahol traktorgumikat kínált fel eladásra. A hirdetésre egy táci és egy szentesi lakos jelentkezett februárban és márciusban. Az egyik sértett esetében 2 darab traktorgumi 120 ezer forintért történő eladásában állapodtak meg, melyet a sértett át is utalt a vádlott bankszámlájára. A másik esetben ugyancsak 2 darab, de már 300 ezer forint értékű traktorgumi értékesítésében állapodtak meg, melynek ellenértékét a sértett át is utalta a vádlott bankszámlájára. A vádlottnak egyik esetben sem állt szándékában a hirdetésben szereplő áruk leszállítása, így a sértettek jogtalan haszonszerzés céljából történő tévedésbe ejtésével 120 ezer, illetőleg 300 ezer forint kárt okozott. A Szentesi Járási Ügyészség a vádlottat csalás vétségével vádolja. A szabadlábon védekező vádlott bűnösségének kérdésében a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.