Bulvár

Baleset a Makót elkerülő 430-as úton - Megszűnt az útlezárás (FRISSÍTVE)

Baleset a Makót elkerülő 430-as úton - Megszűnt az útlezárás (FRISSÍTVE)

2015. március 10., kedd
Baleset a Makót elkerülő 430-as úton - Megszűnt az útlezárás (FRISSÍTVE)

Frontálisan ütközött két gépjármű a 430-as út és a 4432-es út kereszteződésében 14 óra körül, azóta véget ért a helyszíni szemle és a műszaki mentés - írja a police.hu.

Újra zavartalanul halad a forgalom a 430-as számú úton Makó közelében, ahol egy nyergesvontató és egy személyautó ütközött össze a délutáni órákban. Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrség feloldotta a forgalomkorlátozást.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egy nyergesvontató haladt Nagylak irányából az M43-as autópálya felé, amikor egy szemből érkező személyautó - eddig ismeretlen okokból - áttért a menetirány szerinti bal oldalra és nekiütközött a kamionnak. Az Opel Astra típusú személyautóban - elsődleges információk szerint - három személy tartózkodott, akik a baleset következtében sérüléseket szenvedtek. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére. A rendőrség a Nagylak felől érkezőket Makó irányába az Aradi út felé tereli. Akik az M43-as autópályáról érkeznek, a Földeáki úton jutnak el Makó központjába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.