Bulvár

Magyar kisfiú lett a világ legszebbje

Magyar kisfiú lett a világ legszebbje

2015. január 12., hétfő
Magyar kisfiú lett a világ legszebbje
Kovacs-Tamas

A 8 éves Kovács Tamás Péter előtt még egyetlen magyar gyermek sem nyert ilyen nagy díjat világméretű szépségversenyen.

A kenderesi 8 éves

Kovács Tamás Pétert

választották a világ legszebb kisfiújának múlt héten, a Moszkvában megrendezésre került 2015 PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű világméretű gyermekszépségversenyen. A Grand Prix-et nyert kisfiú előtt ilyen előkelő helyezést egyetlen magyar gyermek sem ért el világversenyen. "Leírhatatlanul boldogok vagyunk, az utolsó pillanatig nem is reméltük, hogy Toncsi nyerni fog. Nagyon erős volt a mezőny, összesen 38 gyermek indult. Egy hétig voltunk Moszkvában, az első napokban próbák és interjúk zajlottak, mindez angolul ér oroszul. A nyelvi nehézségek ellenére azonban minden rendben ment, és végül az eredményhirdetésnél mindannyian együtt sírtunk az örömtől" - mondta

Kovácsné Lili

. A büszke anyuka elárulta: Magyarországon már több versenyen ért el szép eredményeket, a modellügynükségünkön keresztül figyeltek fel rá Oroszországban. Nagyon megtetszett nekik a portfoliója, így kapott meghívást. "Ezeken a versenyeken nagyon népszerűek a magyar gyerekek, de a 15 éves szakmai múltam alatt sosem sikerült ilyen komoly eredményt elérnünk. Nagyon büszke vagyok Tamásra, örülök a sikerének. A kisfiú a győzelmével meghívást kapott egy újabb komoly világversenyre, amelyet a nyáron rendeznek majd meg Los Angeles-ben" - mondta Bartolovics Ildikó, a Sztárcsemete Modellügynökség vezetője, aki hozzátette: a következő hazai verseny a Little Miss Hungary lesz, ahová már várják a jelentkezőket. A moszkvai világversenyen egy magyar lány, a 14 éves Kovács Lili is szép eredményt ért el: a lányok mezőnyében bekerült a legjobb négy közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.