Bulvár

Harminchét kisbabát köszöntöttek Bordányban, hamarosan babatabló is készül

Harminchét kisbabát köszöntöttek Bordányban, hamarosan babatabló is készül

2015. január 26., hétfő
Harminchét kisbabát köszöntöttek Bordányban, hamarosan babatabló is készül

Bordány Nagyközség Önkormányzata az Integrált Szociális és Egészségügyi Központ munkatársaival közösen szervezte meg január 23-án a település babatalálkozóját, amelyre a 2014-ben született kisgyermekeket és szüleiket várták. Elsőként Tanács Gábor polgármester köszöntötte a családokat, akiknek gratulált a gyermekvállaláshoz, sok örömöt, kitartást és legfőképp egészséget kívánt, amely a legfontosabb életünkben.

A tavalyi évben összesen harminchét kisbaba született Bordányban, ez továbbra is emelkedő születésszámot jelent a homokháti nagyközségben! A hagyományosan megrendezett eseményen az önkormányzat minden család részére egy-egy 10.000 Ft-os babaruha vásárlási utalványt biztosít, ezzel is segítve a gyereket vállaló bordányiak mindennapjait. Az eseményre rövid műsorral készültek az óvodások, amelyet örömmel fogadtak a picik mellett az anyukák és az apukák is. Újdonság, hogy néhány héten belül elkészül a harminchét kisbaba fényképét tartalmazó babatabló is, melyet minden érintett családhoz eljuttatnak majd, illetve elérhető és megtekinthető lesz a védőnőnél, a faluházban és a tervek szerint a település facebook oldalára is felkerülnek a legifjabb bordányiak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.