Bulvár

Két kiskutyát mentett meg az Orpheus Újszegeden

Két kiskutyát mentett meg az Orpheus Újszegeden

2014. december 11., csütörtök
Két kiskutyát mentett meg az Orpheus Újszegeden
ujszeged_kiskutya_orpheus

Újszegeden, a SPAR élelmiszerbolt ajtaja mellé dobot ki egy ismeretlen elkövető két önálló életre képtelen kiskutyát.

A lelketlen állatkínzó által elkövetett cselekmény kimeríti az állatkínzást, mint bűncselekményt. A boltból ki-be járó emberek legtöbbje elkerülte a sírdogáló kis jószágok dobozát. Az Orpheus Állatvédő Egyesület állatmentő szakembere a kutyákat biztonságba helyezte.

Seres Zoltán

, az Orpheus Állatvédő Egyesület munkatársa szerint nagyon sokan felelőtlenül engedik szaporodni házi kedvenceiket: sokkal több a teljesen ingyen örökbe fogadható házi kedvenc, mint amennyi felelős gazdajelölt van. A szaporított kiskutyák gazdához adása így nehézkes. Az utcára kitett, gyöngécske kutyákat ha nem szedte volna össze az állatvédő egyesület munkatársa, a pusztulás várt volna rájuk. Az Orpheus évente 800 kutyát és cicát ment meg, az emberek értelmetlen és kínzó cselekményei fölött nem lehet napirendre térni - mondta el az állatvédő. A megmentett állatok örökbefogadókra várnak. Örökbe fogadható kutyák és macskák kapcsán az

ebangyal.hu

oldalon lehet informálódni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.