Bulvár

Szeptember elején ismét megtartják a Deszki Falunapokat

Szeptember elején ismét megtartják a Deszki Falunapokat

2014. augusztus 25., hétfő
Szeptember elején ismét megtartják a Deszki Falunapokat

Szeptember 5. és 7. között rendezik a XX. Deszki Falunapok rendezvénysorozatát, benne a Polgármesterek XV. Nemzetközi Főzőversenyét és a Csongrád Megyei Vadásznapot.

A programok sorát

Zoltánfy István

festőművész félalakos bronzszobrának a róla elnevezett általános iskola előtti szabad területen való ünnepélyes avatása nyitja szeptember 5-én 12 órakor, majd a vadászkiállítás megnyitója és ünnepi műsor következik. Este fél 9-kor a főtéren előbb az Irigy Hónaljmirigy együttes, őket követően pedig utcabál várja az érdeklődőket a StandUp nevű formációval. Szeptember 6-án, szombaton a szabadidő parkban egész nap ugrálóvárak, arcfestés, kézműves foglalkozások és népi játszóház várja a gyerekeket. A felnőttek részt vehetnek a XII. Nemzetközi Szalma Zoltán Kézilabda Emléktornán, a III. Tortaparádén, amely egy tortadíszítő verseny, a Deszk parádén és a "Mással szórakozzatok" vetélkedőn. Ezeken kívül 10 órától terepjáró bemutató, vadászkutya és kutyaiskola bemutató, rodeóbika és íjászat is szórakoztatja a településre látogatókat. Reggel indul a Szomszédoló, amely egy görkorcsolyás, kerékpáros túra a két szomszédos településre, Klárafalvára és Szőregre. A nyugalomra vágyók horgászhatnak egy horgászverseny keretében. 13 órakor indul a Polgármesterek XV. Nemzetközi Főzőversenye, este pedig a "Miénk a színpad!" kulturális műsort egy táncház követi, majd 20 óra 30-kor érkezik a sztárvendég Desperado. 21.15-től tűzijáték, 21.30-tól pedig a szombati napot is utcabál zárja, ezúttal DJ Xandro-val. Szeptember 7-én, vasárnap fél 11-től a Cantabella női kar hangversenyével várják az érdeklődőket a Római Katolikus Templomba, 11 órától pedig ünnepi szent mise zárja a falunapi programot. A XX. Deszki Falunapok részletes programja

ide kattintva

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.