Bulvár

Egész hónapos országos véradókampány indul augusztusban

Egész hónapos országos véradókampány indul augusztusban

2014. július 31., csütörtök
Egész hónapos országos véradókampány indul augusztusban
mav_veradas_12_il

Augusztusban, az év "legvérszegényebb" időszakában egész hónapos országos kampánnyal várja az önkéntes véradókat három budapesti és húsz vidéki helyszínen a MOL Motoros Family és a Ments Életet Alapítvány.

A betegellátásban a nyár utolsó hónapja számít a vérben legszegényebb időszaknak, ezért az augusztus 16-ai, budapesti központi rendezvény mellett Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Sopronban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Vácon, Veszprémben és Zalaegerszegen is várják a véradókat. Az önkéntes résztvevők felajánlása szűréssel is párosul, mert a vércsoport meghatározása mellett a levett véren HIV-, hepatitisz-B-, hepatitsz-C- és szifilisztesztet is végeznek a szakemberek - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. Bővebb információk az augusztusi kampányról és a helyszíneiről a

motorosfamily.hu

oldalon érhetők el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.